22

alis

преди 8 години

ne samo s gryckata granica, no i s TURSKATA!

21

Анонимен

преди 8 години

рано или късно на Меркел ще и бият дузпата , ама защо трябва да е късно . Тази жена явно вече е в тежък климактериум и не знае какво прави .

20

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Аз съм един от онези наивници, които в началото на 90-те повярваха на американската лъжа за демокрация.Протестирахме, митингувахме, стачкувахме ...За какво ?За Европа БЕЗ граници !За Европа на християнските народи !Какво получаваме днес ?Европа с десетки "Берлински стени" на всяка граница.Европа не на християните, а една ислямизирана и ц.иганизирана Европа.Ако сме на театър или мач ще скандираме: "Върнете ни парите !"Не сме. Затова казвам: "Върнете ни младините !" Измамихте ни !

19

Румбо

преди 8 години

Създаване на коалиция от няколко държави,която да се опълчи на безумието на Меркел-това е начина!Постави ли се сериозно въпроса и западните страни ще се събудят!Скандинавците са почти узрели!Ново единство е нужно на Европа,ориентирано към оцеляването и,а не към отживели измислени ценности!Не може отвсякъде да настъпват ордите,а ние да се правим на либерали!

18

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е! Тия и...ти го прекалиха! Решиха, че след като Меркел ги е допуснала в Европа вече могат да си се държат като в собствените кочини и съответно беше въпрос на време да предизвикат ответна реакция. Сега по един шут отзад и обратно там от където са дошли. Ако бяха истински бежанци, щяха да са благодарни, че са живи, а не да правят простотии.

17

Анонимен

преди 8 години

Докато тази вълна не помете комсомолката, оправия няма да има.

16

Анонимен

преди 8 години

Баце, слушай както ще ти говорят мъжете начело с Орбан! А не меките китки от Брюксел и битата карта Меркел!

15

Анонимен

преди 8 години

Тези от запада ни имат нас-поляци,чехи,българи ..за по некачествени хора от тези от пакистан,африка и арабите това проличава от отношението им.Нас не ни допускаха 4г да работим там,проблеми всякакви-визи,срокове а тях ги искат и ни се сърдят че и ние не ги приемаме,дори ни сравняват с тях-по какво,религия,манталитет,култура..по каквоедин источно европеец бил равен на един афганистанец,на един сомалиец..ние сме си у нас в ЕВРОПА а тези са нашественици,защо не им пуснем 10-15 милиона па да видим

14

Някой

преди 8 години

Този Орбан като си свърши там мандата да вземе да дойде малко и тук - в България, но задължително с онази румънска прокурорка Маковей. Е тогава и аз ще отида да гласувам.

13

Анонимен

преди 8 години

Късметлии са унгарците с този премиер, евала

12

454

преди 8 години

Баце ще се поведе по акъла на Меркел и няма да се съгласи, тогава ще включат Сърбия и Румъния, и ние ще заприличаме на Гърция - да ни е честито

11

Анонимен

преди 8 години

Струпването на войски, амерички бази и ПРО не е само на североизток, а по целият санитарен кордон от Финския залив до Босфора.

10

Анонимен

преди 8 години

Като истински държавник Виктор Орбан не отрази пуделите от АТАКА.Голяма е разликата между Орбан и Сидер оглу нали приятели?

9

Ауслендър

преди 8 години

Къде пък видя трупване на войски на североизток?! Вземи си проветри кратуната че ти е пълна с пропаганда!

8

защо

преди 8 години

сравняват източноевропейците работещи на запад с камиларите ? колко източноевропейци се държат на запад сякаш им е бащиния и колко от тях са злоупотребили с гостоприемството ? случаят е доста по-различен-ние сме християни а те мюслите и мразят европа-вижда се и от атентатите в париж причинени от интергрирани *** ! а и тук не ства въпрос за преразпределение само на вече влезналите а за създаване на прецедент и за следващите защото меркел НЕ иска да спира потопа !!

7

Анонимен

преди 8 години

Орбан -мокрият блян на Магда Ташева

6

Анонимен

преди 8 години

Европа е беззащитна от юг, а струпва войски, амерички бази и ПРО на североизток срещу Русия.

5

Шофер

преди 8 години

Ех драги ми пропагандни медии - крайно време беше да напишете нещо в този дух, а не само хората да си шушукат в социалните мрежи, докато пропагандирате колко хубаво ще живеем с емигранти от съвсем различна култура....

4

Анонимен

преди 8 години

Сякаш е малко късно

3

zeus

преди 8 години

Баце какъв ще го играе на срещата, агент на САЩ и германската баба ли?