15

Анонимен

преди 8 години

А някои казват, че Ердоган ги изпраща. Даже самия той твърди това.

14

Майк

преди 8 години

Когато в морално деградиралата западна евр0па в която на мода са феминизма, х0мосексуализма, т0лерастията и т.н. и където на жените им е внушено, че могат да си правят каквото искат и няма нужда да спазват никакви "остарели" нравствени правила вкараш първобитни диваци резултата е нападения и изнасилвания. Диваците тълкуват моралната и сексуална разл0женост на западния тип жена като покана за изнасилване. Жените ще трябва да почнат да се ограничават или ги грози реална опасност.

13

Кукувица

преди 8 години

АФД е отговорът.Алтернатива за Германия

12

Анонимен

преди 8 години

Както виждате не е изнасилвал по собствена воля.

11

Анонимен

преди 8 години

Абе, няма ли най-накрая да се намери един смел политик, който да изпрати армията срещу тия? И да ги наритат обратно в пустините от които са дошли!!! А и тоя на какво основание е там? В Алжир война няма!

10

Анонимен

преди 8 години

Единственото решение е да екзекутирате тия животни на място без съд. Друго решение няма!

9

Анонимен

преди 8 години

Важно е тол3растията да цъфти и връзва.

8

Анонимен

преди 8 години

Европейците, а и ние, не познават въобще положението в арабския(мюсюлманския) свят - там е пълно с такива безработни младежи, с фалшиво образование и с промити глави от някакъв агресивен ислям. За тях всичко за живота е написано в корана и се случва само по волята на Аллах. Понеже са и без средства, те не могат да си купят жени и тестостеронът определя поведението им. Затова са така манипулируеми - правят Арабски пролети, Ислямски Халифати или завладяват Европа като бежанци. Много са опасни!

7

x

преди 8 години

Баба ви Меркел ще нанесе повече щети на Европа от Хитлер.

6

Анонимен

преди 8 години

В собствената му родина роднините на насилено момиче няма да го оставят жив и полицията няма да се намеси, но в Европа нали е демокрация, може и да го оправдаят с мотива "сексуален глад"... Знаят накъде да бягат всякакви такива двукраки ***!

5

Ауслендър

преди 8 години

Тая *** пак малко безчинства, защото не си е стъпала на краката си! При над милион е нормално на ден да има по 500 000 изнасилвания! Затягайте границите, че след 1-2 месеца идат много повече милиони!

4

Аллах

преди 8 години

Госпожо Меркел,подобни актове и далеееееч по-лоши очакват Вашия народ и другите народи приютили тези низши индивиди! Още не сте видели и 1 % от това,което Ви очаква!

3

демократ-либерал

преди 8 години

Дали тоя не е платен от Кремъл-със сигурност Путин му е дал пари.Личи си дългата ръка на КГБ.

2

Анонимен

преди 8 години

Бабо Меркел, честита ти интеграция на тия!

1

Анонимен

преди 8 години

А наш Баце заяви по телефона на Меркел, че е съгласен със самоубийствената й политика, само и само да не му спрат еврофондовете и днес ще откаже на Вишеградската четворка да се присъедини към разумните им действия за спиране на притока от такива ***.и.