82

Анонимен

преди 8 години

Като гледам накъде отиват нещата, пак ще се молим на братушките да ни освобождават от турско, че и от мигрантско иго. Ако се надявате НАТО да тръгне срещу Турция, жестоко се лъжете. Стискайте палци Русия да не се сърди много.

81

Striker

преди 8 години

Медведкоо, късно е либе за китка!:))) Осрахте се в Крим, сега и в Сирия, Турция ви срита набързо, рублата е по-евтина от тоалетна хартия, икономиката е по-слаба от тази на Италия...евала на хипофизното джудже от Кремлин. Не му трябва НАТО, той си е самодостатъчен да доразкове азиатската ***.

80

Анонимен

преди 8 години

жужи е най успешния агент на цру.

79

Анонимен

преди 8 години

дребните мъже с дребни *** обичат да се хвалят с големи ракети

78

onz

преди 8 години

До никифорови после на кой ще продава на безценица природни ресурси? джу нема да е съгласен да му разбутат една от малкото останали далавери. да не говориме , че като няма от кой да се краде технология, много бръже ще минат от елбрусите дето не са моторола от 90-те с фейслифт , на парен двигател и газгенератот, щото "са по сигурни"

77

мдаа

преди 8 години

Нещо психично сбъркано има в това да се дървиш на целия цивилизован свят ,да окупираш чужди територии и да размахваш ядрени тояги

76

никифоров

преди 8 години

Не знам лавров и клинтън кой бутон са натиснали по важно е Шойгу да не натисне неговия бутон СТАРТ

75

Анонимен

преди 8 години

Не знам за руско-американските отношения, но от Масква долятя много лоша вест за радетелите за руски туристи в България и изобщо по света. Изпадналите в тотално безпаричие кремълски управници се готвят да въведат еднократен годишен данък, за своите крепостни искащи да почиват в чужбина от около 1000 долара. Вопиющата липса на американски пари в Русия накара путинците съвсем да изгубят разсъдака си.

74

Анонимен

преди 8 години

рожденното име на лицето от снимката е давид мендел,родители юдеи.

73

Анонимен

преди 8 години

нали кремълските джуджовци щяха да си ги местят от санкциите.голодоморът идва.гладни бунтове в донбас,протести на пенсионери в краснодар и сочи,стачки на металурзи на урал,на транспорта,в уфа киров куйбишев пенза иркутск.до зимата на 2017 положението ще е неуправляемо,после ще се повтори 1917 година

72

Анонимен

преди 8 години

До 114 Крим професоре е бил и ще бъде руски това че хрушчов го прикрепи към украйна през шейсетте години е минало американците не ги интересува на кого ще е крим а ги интересува базата в севастопол и балаклава но уви изтърваха влака и сека скимтят от яд и злоба

71

кристина

преди 8 години

абе хора що не пишете истинските новини, как вчера в северния район на латакия сирийските войски са изтласкали терористите..и турция са открили огън по сирийските войници.. хайде.. не остана, още малко ще ги търпи путин *** и ще им покаже истинският път в живота.. така че имате още малко време да плюете путина..

70

Анонимен

преди 8 години

Стига с тия джуджета от Кремъл!Стига са плашили света!Всички дребосъци са такива - злобни, недооценени и подскачат или викат за да ги видят другите...Откраднаха Крим, а искат равноправие и справедливост, много са нагли тия каскети!

69

Анонимен

преди 8 години

тази статия я пренаписвате за 10-път вече!?

68

Стамат

преди 8 години

Никакво възстановяване на никакви отношения с евро-католико-атлантическо-юдейска тор!

67

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Пyтя загуби всичко, което можеше да се загуби... - даже и малко отгоре...

66

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

"Руско-американските отношения са почти разрушени" ...И слава Богу, че е така, защото иначе светът отиваше към тотална диктатура под маската на псевдодемокрацията на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.А, тези смешници, които предричат разпад на Руската федерация да имат много здраве от ... Путин ! :)

65

украински Крим

преди 8 години

подрънкаха оръжие руснаците,потролиха, и като видяха че няма да стане така почна моленкий мечок да се моли..ха..ха

64

Анонимен

преди 8 години

товарищ медведкин така не се прави политика с рогата напред

63

Анонимен

преди 8 години

така е много много русиянци дупи дават за американска виза