11

до 12

преди 8 години

Ти пък много разбираш във тази обширна територия магистралите са най-спешното нещо успеха е във бързината.

10

ИСТИНАТА

преди 8 години

ще кажат няма пари- наслушахме се на това!!! постоянно увеличават данъци и такси и все няма пари! Спрете да крадете и се научете да управлявате събраните средства!!!!

9

до 4

преди 8 години

Ходиш на море ама ние тез хотели за кой ги строим иде тираджията от майната за 4 часа прекосява държавата и не спира и една супа да хапне а уж по магисралите ще дойдат инвестиции със тез магисрали ще фалирама

8

АТАКИСТ

преди 8 години

E, няма пари..откъде да има!За 2 нови аудита А 8-ци Тиквата брои от джоба на народа 2013-та 350 000 евро .. в едното да се вози той, в другото Цецко !Що да има 20-30 бона в лева за паметника на Ботев и поддръжката около него?

7

Анонимен

преди 8 години

Кaкво се учудвате. Все пак става въпрос за държавица която вдига паметници на комунстическите си поробители 10 пъти по-високи от тези на националните си герои. После се чудим защо сме последната дупка в Европа надмината по стандарт от Албания и Косово.

6

Анонимен

преди 8 години

Eто ви великият национализъм по български.

5

Анонимен

преди 8 години

Българска работа срама нямате то не е само до отвориш една голяма уста..

4

Анонимен

преди 8 години

ако Левски Ботев великите хъшове бяха киснали в Бугаристан още щеше да е парник за парясани главички на Отоманската Империя.Историята учи че славните неща в БГ са дошли имено отвън!Ако ще ти стане по леко приеми че аз навън съм като един Левски - ако пИчеля, пИчеля за цял народ, ако губя губя само себе сиРодения да пълзи не може да лети. Орела напуска страната и отива където поиска, връща се когато поиска и винаги е Орел където и да отиде, а врабеца си остава врабец закотвенпоздрав от Сидни

3

Софиянец

преди 8 години

Важното е, че аз ходя за 2 часа на море. Селски и провинциялни глупости не ме интересуват. Да живее Бойко!

2

Анонимен

преди 8 години

Тоест някак си съвпада със настъпването на прехвалената демокрация то само паметника да се разпада . За депОтаски мерцедеси има ли парички хайде да отиваме да раотим че да може депОтати да се возят по-луксозно нищо че е криза.

1

Анонимен

преди 8 години

Така е, защото при ГЕРБ е модно да си турчин и безродник.