43

мандал

преди 8 години

В БГ в момента всичко сочи, че има бял апартейд! Наложен от управляващите евреоатлантици.

42

Анонимен

преди 8 години

BOKLUZITE OT GOMNIANIAT MARSH.PIANIZI I ALKOHOLIZI.

41

Кирил Софийски

преди 8 години

Никакви забрани не могат да спрат истината и това което е в сърцата ! Не се гаси туи що не гасне ! Позор за България -разрешават гейпарад примерно а забраняват Луков марш!

40

циника

преди 8 години

луковмарш мирише на гробища, на гнило, на мърт.во месо. Някакви хора, приличащи на извадени от музея експонати се разхождат по улицата с факли в ръка. Гробищна атмосфера, липсват само ломотещите под носа си недохристиянизирани езически заклинания бабичкии на задушница. Ей, това е фашизмът в България.

39

Анонимен

преди 8 години

Vobschte ne gi e sprava fandakova marschiruvaha Po ulizata sa Tova fandakova da si podade ostavkata besobrasie e Tova v bG dezata ni gledat

38

Анонимен

преди 8 години

До циника: "..искрено се забавлявам, когато чета някои от резултатите на наци-митологията..."още по-зле е и с комуно-митологията, хем по-смешно, хем по-жалко.

37

както се казва

преди 8 години

шубето е голям страх!

36

АнтиАнтиФа

преди 8 години

Даа, както винаги. Първо, под "забранени предмети и маски" се има предвид шалове, значки и пр, за такива глупости съм виждала да арестуват участници от марша, (как така маските забранени а бурките разрешени?), второ, Луковмарш е ТРАУРНО шествие, на което не се пие, пуши, говори по телефон и дъвчи дъвка - пияни не могат да участват. Поредните измишльотини, както всяка година, с които се цели да се изкарат българските националисти като сбирщина ***. А питекантропите нека си вилнеят на свобода!

35

тихомир томов

преди 8 години

обратен е и Раул Кастро . Известният хомосексуалист от Републиканската партия Линдзи Греъм се казва Волф Исаак Давид Блицер .Роден е в Германия от поляци !? Друг известен *** е и губернатор Мак Грейви от Ню Джърси !

34

тихомир томов

преди 8 години

Библия Първа книга на Мойсей гл 49 стр 1- 4 И повика Яков синовете си и рече : съберете се и ще ви обясня какво ще се случи с вас занапред , съберете се и слушайте вие , синове на Яков , чуйте баща си Израил . Рувиме ,първородни сине мой !Ти си моята крепост и начало на силата ми , върховен по достойнство и върховен по могъщество , но ти буйстваше като бурна вода , не ще имаш предимство , защото ти се качи на бащиното си легло , ти оскверни постелята ми , на която се качи .......Така както се случи с Ленин Зиновиев , Сталин Микоян , Мао Дзе Дун Чан Кай Ши , Хилари Мадлин Олбрайт , о

33

тихомир томов

преди 8 години

Карл Маркс,/ Мордехай Хершел Халеви / драма "КВЛАНЕМ". Носителката на награда Гонкур Елза Триоле всъщност е Елла Юриевна Каган родена в Москва , а музата на Маяковски се наричала Лиля Юриевна Брик / Каган / по майка Берман !Имам известно еврейско потекло , но не съм сигурен доколксо съм евреин...но съм горд , много се гордея с това казва *** кмет на Лондон Борис Джонсън с кое се гордее ? - че е евреин или понеже не е сигурен до колко е евреин ! Клоунския принц на торите го нарече Хилари Клинтън !Библия Първа книга на Мойсей гл 49 стр 1- 4 И повика Яков синовете си и рече

32

Анонимен

преди 8 години

Преди много години. Играем белот. Две българчета срещу две Еврейчета. На едно об раздаванията псуваме и едно от еврейчетата сваля картите и вика: ей ама аз има четири валета Чака ние без карти да сме му обявили всичко коз? А пък той да ни контрира!

31

Анонимен

преди 8 години

Фандъчкова се уплаши,натиска от Тел-Авив е огромен ония с голямите носове са стиснали Баце.

30

Мони Аврамов

преди 8 години

до 33А кой ти каза, че съм "останал" тука?И що си мислиш, че съм длъжен да ти давам отчет на тебе. Смешници жалки и прости.

29

циника

преди 8 години

крайно време е това същество Луков да бъде еднозначно обявен за нацистка от.репка и всеки опит да бъде защитаван да бъде заклеймяван, така както се клейми всеки опит за реабилитация на мустакатото ла.но от Австрия!

28

Мони Аврамов

преди 8 години

Трябва да се въведат в най-скоро време системи за проследяване за онези проповядващи антисемитизъм. Много хора, включително тук, се чувстват спокойни и безнаказани зад монитора. Това няма да продължи до безкрай.

27

Българин

преди 8 години

Кметицата държи грозния идол който стърчи така грозно в хубавата ни столица, а спира шествие в името на Български герой повторил подвига на Шипка! Накъде така госпожа?

26

циника

преди 8 години

искрено се забавлявам, когато чета някои от резултатите на наци-митологията. Примерно за Луков,който при Кюстендил успял да отблъсне сръбската войска САМ?!?! с четири оръдия, които собстеноръчно зареждал:))). Представяте ли си го този уестърн-герой, който борави с оръдията като с револвери и пуца срещу сърбите:)). Само няколко акорда от Мориконе липсват:)))

25

Анонимен

преди 8 години

Аврамов, Партията ви пращаш да стоте социализъм в Държавата Израел. Ти що си останал тука?

24

циника

преди 8 години

хахаах, "домакини". Кои сте ви, домакините? Че на вас не ви ли е понятно, че всеки от някъде е дошъл на тази земя? Да не сте Господ, че да домакинствате:)))