9

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Защо избраха Кунева за министърка?Ние отговаряме: Защото тя няма нито идея, нито план, нито концепция, нито визия.

8

Росен Стефчов

преди 8 години

Аз пък като антикомунист още от малък искам да се забрани изцяло Христо Ботев защото сам той си признава че е комунист и изповядвал единний светлий комунизъм. И Вазов да се забрани с неговото под иго. Разни руски шпиони разбуниха народа към метеж и ето ви сега резултата-руско робство. Дано Америка да ни освободи. Какво се бави още!!!

7

Анонимен

преди 8 години

До ДаниОсвен опорните точки на съветската пропаганда ще е хубаво да прочетеш някаква истинска литература. Роб не може да бъде ограбен, защото няма собственост,ако убиеш чужд роб е престъпление против собственоста, а не срещу личноста, на роба не можеш да му изнасилиш жената и да му вземеш сина за еничарин, защото той по закон няма такива. В предишния си пост използвах някалко определения- виж в тълковния речник какво означават.П.П. Колко копейки на пост получаваш ?

6

Александра

преди 8 години

Георги Анастасов е член на БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, а не на БСП!Георги Анастасов е народен представител на БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, а не от БСП!Георги Анастасов от БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ обаче я върна към абсурдното оспорване на термините "турско робство" и "турско иго". "Недопустимо е български гражадни да искат преместването, съкращаването и премахването на възрожденски творби на автори като Добрин Чинтолов, Паисий Хилендарски, Любен Каравелов и др", каза той.

5

Дани

преди 8 години

До номер 2Не знам за какви съветски пропаганди говориш! Сигурно книгите и всякакви неща в писмена форма от Вазов, Ботев и стотици други са били фалшифицирани от руснаците. Много обичам някой да говори глупости!

4

Александра

преди 8 години

Георги Анастасов е член на БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, а не на БСП!Георги Анастасов е народен представител на БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, а не от БСП!Г-жо министър, опитайте се да бъдете като Рада Госпожина, а не като Кириак Стефчов". Това призова депутатът от БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ Георги Анастасов Миглена Кунева по време на петъчния парламентарен контрол.

3

Аз

преди 8 години

До 1:Каква оставка, тя жената тъкмо застъпи. Чакай да се порадва на поста.

2

Анонимен

преди 8 години

До Дани500 години българите са грабени, бити, убивани...от османлийте, но не са били роби. Робът има статус на вещ-животно.Не можеш да го ограбиш, защото няма собственост и т.н.т.Правилното определение на мъките на българите под османско врадичество е дискриминация, сегрегация, апартейд, холокост, геноцид, но не и робство.Аман от съветска пропаганда с която ни втълпяват, че сме били роби на турците освободени от руснаците.

1

Дани

преди 8 години

Проблемът е, че няма да има промяна в учебниците!Децата ще продължат да си учат за турското "присъствие", ромските песни и всякакви подобни неща, които ВЕЧЕ са залегнали в учебните планове и то не от вчера.ОСТАВКА!!!