6

Анонимен

преди 8 години

Батето се обръща в гроба като вижда какъв световен некадърник го е наследил и след 100 години няма да се класираме за голямо първенство. Не може да се мери с Батето нито по мениджмънт нито по пиене. Трябва да си световен *** за да не знаеш как да класираш държавата си на голямо първенство , защото топлата вода отдавна е открита. Вижте една Белгия и там 99 % от националите нямат нищо общо с белгийските имена/ Назар, Бентеке и др/. В Австрия е Алаба, в Германия - Асамоа. Само малко акъл.

5

OMG_Lucker

преди 8 години

Отварям днес.бг и кво да видя- за разлика от друг път горе долу добри новини: уж ще спират огъня в Сирия, договорили се; Божков щял да спасява ЦСКА (не съм чорбарче, но не им и злобея), Ангела Меркел залязвала (от кога я чакаме тая дебелана да се махне)... И изведнъж Боби перуката имал Р.Д. че и звезден Р.Д. било... Е нямаше начин днес.бг да не се окака с някоя глупост.

4

Перуката

преди 8 години

Ега пукне !

3

Лойко Борисов

преди 8 години

Жив и здрав да е !!! И да си пие питието редовно !!!

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен1Браво.

1

Анонимен

преди 8 години

Пълен некадърник,като шеф на БФС.Незнам дали изобщо е направил нещо за българския футбол.Поредния нагъл и безочлив несретник на управленски пост в тая държава