17

Анонимен

преди 8 години

Проблемите ги правят Ердоган и Давутоглу и затова сваляне от власт на Ердоган и окупация от ЕС граничари на турската граница и море, за да спре транспорта на емигранти. Истанбул може да мине под българско управление като граничен град и зона за сигурност на ЕС.

16

до 18

преди 8 години

Хаджи Иванчо Хаджи Пенчович има малко потомци----------------------------------------------------------------------А граф Игнатиев има много май. :) И недей леж на тва ухо, че някои си щели да избягат - ще се намерят достатъчно патриоти да защитят България, както се намериха и в Украйна. А родоотстъпниците не ги чака нищо добро нито на този, нито на онзи свят.

15

6

преди 8 години

Умната хей, не режете клона , че ще се наденете на руския ***!

14

Анонимен

преди 8 години

Чудиха се как да го направят този контрол върху хората и го измислиха. Пусни всякакви от всякъде безконтролно и се появи като "спасител". Всички са равни в колониалното блато - роби и войници и тук таме някой меринджей.

13

пепо

преди 8 години

До посмали 11"те обмислят но българите няма да тръгнат срещу Русия , това е самата истина"Хаджи Иванчо Хаджи Пенчович има малко потомци, ама се съмнявам те да тръгнат, по-вероятно ще избягят далече.

12

Анонимен

преди 8 години

Нато не е създадена да защитава интересите на друга държава освен САЩ.Така че не ги интересува.Виж ако има икономическа далавера няма значение коя държава е на първа линия са.Все пак това е организация с икономически интереси.

11

чико

преди 8 години

Както винаги алианса действа правилно, за да спре емигрантския поток ще вкара още войски и техника в източна Европа, а ако това не помогне ще хвърли няколко бомби във Венецуела и Сев. Корея. Къде ли ще изпраскат някой майндан оле?

10

Ха де

преди 8 години

НАТО да не се хаби. Пред Русия са нищо.

9

Чиста истина

преди 8 години

Мypзилки, готови ли сте да умрете за парите на Ротенберг и компания? Бе и да не сте готови - ще ви се наложи. И минусчета да цъкате - пак ще ви се наложи. Това е най-чиста истина. :=D

8

mator

преди 8 години

ПОЛСКИ НОВИНИ-НАТО взе решение ще разполага войски на 6 държави българия румъния и балтийските държави. имаше изказване след решението, русия трябва да знае,при сценарий като Украйна първо ще срещне АМЕРИКАНСКИ БРИТАНСКИ ГЕРМАНСКИ ВОЙНИЦИ и каза още че поляците плачат за такава ситуация. А сега да видим пютинчо ГЛАДНА МЕЧКА ХОРО ИГРАЕЛИ??

7

посмали

преди 8 години

те обмислят но българите няма да тръгнат срещу Русия , това е самата истина--------------------------------------------------------------------------------------------------------------И украинците така мислеха, пък глей кво стана.

6

Факти

преди 8 години

Eвреинът Путин-Шаломов (Шаломов по майка), евреите братя Ротенберг, евреинът Малофеев, евреинът Абрамович, евреинът Дерипаска, евреинът Чайка (главен прокурор на Русия) и още няколко десетки евреи от близкото обкръжение на Путин, унищожават методично Русия, като крaдат милиарди долари директно от руската хазна и пращат руснаците да умират в чужбина за милиардите им. А глyпците им ръкопляскат.

5

Детска учителка

преди 8 години

Утрин свежа и прохладнано... ракета нейде падна...Ха кажете ми, деца:где се изпари Москва?

4

Детски кът

преди 8 години

Хей ги ядрени ракетки, хей ги много, те ще литнат най-добре. 8 на Урал, 3 на Москва, а една, мила моя майнольо - дор до Ермитажа.

3

от чужбина

преди 8 години

Стига пропаганда сте правили в тази медия!!По искане на канцлер Ангела Меркел НАТО се готви за намеса в Турция. Тя беше вчера на посещение там и световните медии още вчера писаха, че тя искала НАТО да пази границите и бежанците да не пострадат. НЕ ОБОБЩАВАЙТЕ, ЧЕ Е ЕС!!!

2

Гъбата

преди 8 години

Совки, гответе се - ще *** за Ротенберг, Дерипаска, Абрамович, Путин и еврейска компания.

1

муспи

преди 8 години

Евреите обмислят нов пъклен план - вкарването на българи, румънци и поляци във военни действия против Русия!