42

Анонимен

преди 8 години

Дон ШишиАз пък не живея с мама , защото тя ми купи няколко хотела , няколко завода , наскоро една телевизия и доста от сайтовете които пишат тези глупости

41

redordead

преди 8 години

учете математика и програмиране - това е бъдещето. Отделно, че за да го работиш ти трябва един комп и това е. В софтуерните фирми в БГ и по цял свят има недостиг на програмисти. Ако вместо да мрънкате се хванете да налеете малко акъл и знания в *** кратуни, може и да се получи работата, но няма как някой, който няма никакви знания и умения, да иска да почне на автомивка, бензионастанция или на касата във фантастико и да иска 2000 лева...

40

Анонимен

преди 8 години

За съжаление е точно така. Често давам заем на моя син, но сме се разбрали, че докато не върне заема няма право на друг. За колко време ще се издължи си е негова работа. В държавата нямаме закони, но в къщи има.

39

rusnak

преди 8 години

Ами планът върви ли, върви. Преди години американците се възмущаваха, че българинът имал прекалено много частна собственост..

38

До анонимен 33

преди 8 години

Народа е казал и друго - че всеки камък си тежи на мястото, както и, че дърво без корен плодове не ражда. Не си орел ти, а кукувица която облита чуждите гнезда. Порадвай се на живота докато си млад, старостта в самота е много тъжно нещо.

37

Анонимен

преди 8 години

До ЦитатВсеки трети млад в България Ром , нито е учил , нито работи , а крадеТака статистиката как ви се струваВ една ромска колиба живеят бабата на 35 , 3 те дъщери , 3те синове със снахите и 12 внучета ,как ви изглежда тази статистика

36

redordead

преди 8 години

не е баш да пестиш докато не ходиш на работа. В офиса примерно е топло, интернет, мацки, контакти - и всичко това, докато си бачкаш. Еле па и ако е за повече пари - още по-добре. Отделно от това се развиваш, трупаш нови знания и т.н.Докато си у вас само пърдиш и ставаш все по-зле...Няма жена, която ще предпочете някой ***, дето по цял ден се въргаля у тях си и не може да изкара 5 лева за едни презервативи:)

35

Анализатор

преди 8 години

Провокативна статия, прикриваща неофеодални интереси. Дайте малко по реално, кой и в какви условия живее в БГ и чужбина.

34

Драгомир Шишев

преди 8 години

Ей го на таз вечер са напера със кисело зеле и мръвки ша зачервя гребена с наливно вино!Така ша са изпърдя че полилея ша за залоюлей! Да работя да не съм крава?Къде ми по хубаво с Антоан и Жифу жабата да пийм и да плюим хора и глупави работници!Да олижа и на Роската моя брат кайсиити по убуу няма!!!Хрррр фръъъц

33

Анонимен

преди 8 години

Samata kultura e kriva - deca nasilvat roditeli za pari, vse edno sa dlajni da gi hraniat vechno, brat i sestra se mraziat, che na edinia davali poveche...

32

Анонимен

преди 8 години

А къде са тези които живеят през зимата при мама и тате а пролетта и лятото бачкат извън бг и изкарват яки кинти къде са защо не са в проучването а?

31

Анонимен

преди 8 години

Младежите които в България не могат да си намерят работа дълго време ,много бързо си намират работа в чужбина ,едни същи хора едни и същи качества на работник .

30

Анонимен

преди 8 години

Като не знае от малък как да се прехранва така е навърши 18 ами сега ? като стане на 26 пак ли ще е така .... Аз съм си добре пак съм при наще но си имам собствени помещения и си изкарвам сам парите

29

Смях!

преди 8 години

... а останалите 42% живеят пак по модела "живот при мама", но при жените си, защото те няма да работят за 500 лева.Българските мъже се оказаха *. За нищо не ги бива!Жалка работа.

28

до 31 цитат

преди 8 години

Младежта не е мързелива. Но като получава от интернет информация за това какво получават младежите в другите страни и как живеят те нямат желание да отдават силите и младостта си за мизерни пари да работят робски на някой комунистическо-демократичен евроатлантически Български чорбаджия, с една дума измамник.

27

Анонимен

преди 8 години

За щастие повечето работещи ,работят в чужбина така че независимо от навиците на българите ,те не живеят при мама и тати.

26

Анонимен

преди 8 години

"58 на сто от ползващите модела "живот при мама" са мъже" - а другите 42% живот си живеят и благуват, кефейки се на живота зад граница. Щото на този "висок стандарт" трудно се издържа.

25

Анонимен

преди 8 години

Всеки може да има мнение , но истината е много проста . Ако не ходиш на работа пестиш от дрехи, храна и транспорт . Ако ходиш на работа за 400 - 500 лв. си на загуба . Просто е , но не и за нашите комунисти-капиталисти . Затова да си работят сами .

24

Анонимен

преди 8 години

ей бългaраци има ли някой стигнал по далеч от тука? ами НЯМА. Дори Америка е по близо до к.инефистан. Поздрави от сидни ав$тралия!Питагор е казал: Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите!Затова Орела отлита из далечни страни, връща се когато си поиска, и където и да отиде винаги си остава Орел. А врабеца си остава врабец цял живот закотвен да оцелява.Някой ден Орела умирa, но ВЕДНЪЖ сред красотите над които е летял надлъж и шир, докато врабеца умирa всеки ден в гетУтУ

23

Цитат

преди 8 години

"Всеки четвърти млад - мързелив, нито учи, нито работи"