87

********************

преди 8 години

Г-н Лавров всеки знае че с Манипулация и Хипноза всичко се постига на този свят , точно по този начин Манипулирате Българския Народ безпроблемно с Модела Психо-Хипноза наречен Освобождение на България , да но в Материалите за Санстефанския мирен Договор пише съвсем други може всеки да прочете в Википедия

86

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7Изключи се от мрежата с високото напрежение - изпушил си от всякъде !!!!

85

Членска карта №7

преди 8 години

Но ако днес (Местан и бат Сали) извикат помощ отвън ще се озоват в положението на Умерената сирийска опозиция и ако не се намери някой да ни помогне за няколко часа ще ни прегазят... Полезен ли ви бях!???

84

Членска карта №7

преди 8 години

до 207И ще бъдат прави(Местан и бат Сали)...Ако преди това са спечелили парламентарно мнозинство и са съставили Правителство... Кое ти се вижда нелогично!!!

83

Геро

преди 8 години

До Василев 204. Напълно си прав,макар,че звучи грубо.Аз съм един от хората който присъства на инструктажа за прехада и избягах от политиката с мотива,че народа ни не заслужава такава участ. Моята концепци беше да се обяви на хората крайната цел: Задържане на икономиката и запазване на статуквото до завръщане на другарите с помащта на.... Сега моите приятели които са в политиката често ми споделят: Все очаквахме ,че народа ни е *** и невеж ама чак до толкова и в съня си не сме го представяли.

82

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7Ти изобщо нормален ли си ? Ами хайде тогава Местан или Бат Сали да поискат от друга страна помощ за това че българските граждани не приемат тяхните искания или политика, а това не отговаряло на техните интереси ??? Бас ловя че Русия първа ще огкликне !!!

81

КГБ-Агент

преди 8 години

Тоя Лавров не беше ли казал за нас че са ни били Освободили а всъщност истината е че се подписва Санстефанския Мирен Договор , на лъжата краката са къси

80

Членска карта №7

преди 8 години

До ГенадиТежка нощ, а Гена!!!

79

Членска карта №7

преди 8 години

до 196Тези 350 000 сирийци, ако цифрата е вярна включват всичките жертви, предполагам! Или загиналите от противната страна не ги броите... Преди да се намесите в Сирия всичко си беше наред!

78

Генади

преди 8 години

Сал дет ни разбръх Су-24,ше ли останат са Сирийска територия или ще ги телепортират. Ако се върнат в Москва добре е да им се смени името7 Су-КТБ 24 може и обратно КТБ-Су-24 Кой разбрал,разбрал-боята от мене.

77

Членска карта №7

преди 8 години

до 75Пак празни приказки! Особено пред факта, по-голямата част от населението живее в териториите, които той управлява!!! Но от къде да го знаеш това!??А Русия като каква се бърка във вътрешните работи на друга суверенна държава на хиляди километри от нея ???Ами сам си си отговорил на въпроса! СУВЕРЕННАта страна е отправила молба за помощ, какво не ти е ясно!!!? Освен патоса, не е лошо и малко логика, и по-добри познания да показваш!!!

76

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7Кое е това "законно" правителство на Сирия след като населението на страната е 75% против него, и именно заради това се води тази гражданска война там ??? А Русия като каква се бърка във вътрешните работи на друга суверенна държава на хиляди километри от нея ??? С какво право руснаците избиват тези 75% от населението и ??? Това какво е ??? Не е ли агресия над чужда страна и народа и в подкрепа на някакво малцинсктво в нея ???

75

Членска карта №7

преди 8 години

до За такива като теб, пак не разбрали, да повторим!В Сирия са по покана на ЗАКОННОТО правителство на страната...Ай, ся тичай при другите дето са в Сирия със същия въпрос!!!!

74

Членска карта №7

преди 8 години

Дано Бог е дарил Путин със здрави нерви... В тежко положение е! Нещо от рода на човек заобиколен от стотина шведи, които му крещят в лицето....

73

Анонимен

преди 8 години

Ей нагли бе, нагли тия руснаци !? Те не казват чий го срепят в Сирия и защо взимат страна в гражданската война там, а обвиняват Меркел и Германия ???

72

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашкахохлите - отново истерия?

71

минчо

преди 8 години

Плана в общи линии е следния : 1щатите си обират крушите от сирия 2 обесняват на турция сауд.арабия и другите които искат да влязът с армия в сирия че климата там е нездравословен и смъртно опасен всички опозиции в сирия барабар с идил изчезват от терена . Срок месец два после ***

70

Членска карта №7

преди 8 години

Планът ще доведе до федерализиране на Сирия в най-добрия случай... Но и в близко бъдеще до Федерална република Турция с три провинции... Едната ще е Кюрдистан, а тази около Цариград ще влезе в ЕС до 30 години... Ако все още има ЕС... Другите две ще създават ядове (в геополитически план) на Европа по стара азиатска традиции и в бъдеще..

69

Анонимен

преди 8 години

Какъв мирен план за американците .?!??7 --че те открито говорят за война--война която ще е 39 за САЩ.....Реално,САЩ няма да приемат никакъв мирен план--тяхната цел е ВОЙНА....

68

Анонимен

преди 8 години

ПЛАНА Е СЛЕДНИЯ БАШАР АСАД ОСТАВА РУСНАЦИТЕ СЪЩО ЗА ДА ВЪСТАНОВЯТ СИРИЯ ЗАПАДА СИ ПРИБИРА БАНДИТИТЕ ОТ ОПОЗИЦИИТЕ ИДИЛ И ОЩЕ ТАМ ДРУГИ ИНАЧЕ БОМБИ БОМБИ ДОКАТО СВЯТ ИМ СЕ ЗАВИЕ