40

мга

преди 8 години

Аз бих взел уроци от Шоп за членуване

39

Анонимен

преди 8 години

Ще има. Но ще са в зелени костюми.

38

Анонимен

преди 8 години

Турския туризъм няма как да фалира заради долни комунисти....Истанбул е град на 2 морета а Москва е град на моржови и тюллениб...

37

Анонимен

преди 8 години

До ШопВярно, левът е най-стабилната валута, както и управлението и икономиката у нас. И особен вносът на плодове и зеленчуци от Исландия, Полша и братска Канада.А що се отнася до пълния тапигьоз (турска дума, употребявана от пълни глyпaци) то е неотменимо качество на дървения сувенир от три букви. Някой ти го беше казал. И не умирисвай форума с мpъcния си дъх. Ползвай четка и паста за зъби, в краен случай - дървената четка за дъски на баба ти.

36

До шоп

преди 8 години

И граматиката да беше научил ...

35

Анонимен

преди 8 години

Айде честито Шопе ,Ирина Бокова официално е обявена за кандидат на България за поста ген.сикретар на ОНН,повтарям на БЪЛГАРИЯ за Турция не знам но БЪЛГАРИЯ стои зад нея!Отново звучен шамар на пещерният антикумонизъм.

34

до Шоп

преди 8 години

Не, статията за парите, които турци нямаше да ги виждат.

33

Do shop

преди 8 години

По приказките ти си личи че си около 40 годишен от перник на квартира в софия, ползваш метрото, заплата ти е около 600 лева , и все гледаш в канчето на другия :)

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХайде да ми преведеш на български думите РЪГНАЛИ ПО МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ С НАШЕТО НАЙ-БЕДНО В ЕВРОПА БОГАТСВО.Става само ясно ,че си от село,което не е срамно,но умствения ти багаж е явно останал някъде преди 25 год.Ние сме средна класа,от прованса и всяка година си ходим 14 дни на нашето море през август и всичко е фул.Хотели,кръчми и плажове.90 процента от хората са българи,особено по малките морски курорти.Това лято вземи на село да изпечеш малко руснаци,че 1 дол. е вече 100 руб.

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 36Точно така, нахалните руснаци хвърляха най-много пари по курортите, собствениците ги обслужваха затова перфектно, а западноевропейците непрекъснато правеха рекламации, за да им излиза курортът без да плащат. А сега, като ги няма руснаците, западнярите ще бъдат обслужвани като царе, но пак ще търсят тусури за да не плащат, а горките турски собственици на хотели и ресторанти ще си хапят опашките от мъка и глад.

30

Анонимен

преди 8 години

44, ти сериозно ли смяташ да водиш рационален разговор с шопа:).

29

Анонимен

преди 8 години

темата не е за Русия, ами за турския туризъм, който фалира! Ама дървения шоп си е шоп:)

28

______

преди 8 години

Не му вярвайте на Шоп-а. За зелента и козел да се разприказва. )

27

Анонимен

преди 8 години

левът е обесен на валутния борд:)))икономиката на България е производна на глу.пави европроекти и външни заеми:)))България се охранява от чужди самолети:)))RIP

26

И-и

преди 8 години

В Турция ги няма, ама Египет ще ги има

25

Анонимен

преди 8 години

До ШопА да знаеш случайно, колко са у нас такива - някъде около 60 %, а под границата на бедността - около 30 %. Та колко останаха ония, богатите? Нали си изкарал първи клас? Щото 1 500 000 пенсионери с пенсия под 150 евро + 1 000 000 интегриращи се съграждани на социални помощи като какви ги смяташ? Е не е лесно да си дървен сувенир от три букви, не е!

24

Ds

преди 8 години

Кат гледам и чета оправихме наща държава, че започнахме и русия ... нз колко от вас са ходили там но до ви кажа, че дори чечения е по-добре сега от наща родина. Доста войни за малко време и срещу тях да бягаме не може ги стигнем!

23

Анонимен

преди 8 години

Си, колко ще е хубаво по турските курорти тази година без нахалните руснаци!

22

ha ha

преди 8 години

само да знаете колко много малко ме интересува за турецкия туризъм. местяяяяя.

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 28Руснаците правят и пият квас и водка. А ти поиш децата си с вкиснала боза от химикали, а себе с шльокавица от гнили джанки и кокоши кypeшки.