56

toi

преди 8 години

ПРОБЛЕМА Е ЯСЕН,НАПЪЛНИХМЕ СЕ С КАМИЛАРИ СЕГА ДА ВИДИМ КОЛКО ДЕВОЙКИ И ДЕЦА ЩЕ ИЗПИЩЯТ РАЗХОЖДАЙКИ СЕ ПО ЕВРОПА И У НАС.И КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ НА ХОРАТА,НАЙ МНОГО ДО ЛЯТОТО,И ТОГАВА ОЧАКВАЙТЕ ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ.

55

до 69

преди 8 години

Абе другарю, не ни изнудвай. *** до Кьолн, запасирай се с вазелин и се разходи сред бежанците. Може да ти се "порадват".

54

Анонимен

преди 8 години

До до 69Е, как "къде?"! - Избирахме Кунева (ПРЪМОВА) за министър на образованието! И отправихме апел към нашите симпатизанти и съпартийци "ВЕРВАЙТЕ НИ".

53

Анонимен

преди 8 години

Eдин човек да се изкаже смислено, па било той и Сидеров да каже истината каквато е - и веднага започва да бъде оплюван и наричан луд . Що за народ сме ние , що за племе без достойнство и решило да се самоунищожи !?

52

ivailo1403

преди 8 години

До ЗинаНе , имам предвид, че твоята глава е празна не на Сидеров...А смелостта си да казва много истини той я демонстрира непрекъснато, както в случая. А за да превърне думите си в дела трябва да получи пълната власт, което едва ли ще стане поради тъпотата и страхливостта на болшинството от народа.

51

до 69

преди 8 години

Другарю, къде бяхте на 2 февруари?.

50

до 67 зинс

преди 8 години

Зинче, слабост моя. Виждам, че си срещу Сидеров, национслизма, патриотизма..... . Искам да те попитам, Сидеров ли ограби демократично-приватизационно България?.

49

От 6

преди 8 години

Другари, призовавам Ви за последно, моля Ви дайте ми шанс да се запозная с дерибействата на *** в Кьолн. По нова година бях в С.Корея по програма за прителски обмен на надзиратели и съм пропуснал отразяването на това важно събитие. Моля ви покажете ми какво се е случило. Защо не искате? Не разбирам!

48

Анонимен

преди 8 години

АТАКА. Победа за силна и независима България.

47

Зина

преди 8 години

До ivailo1403искаш да кажеш, че Волен си е пазил празната глава. Сега вече разбирам. Само не ми е ясно това със смелостта, ако да се криеш зад градинска маса не е страхливост, то коя постъпка на Волен го характериира като смел?!! Може би празнословеното, дебело прикрито зад дупедавски имунитет?

46

ivailo1403

преди 8 години

До ЗинаАко по теб хвърлят ножове, бутилки и камъни ти няма ли да гледаш да предпазиш поне главата си, калкото и празна да е?

45

г

преди 8 години

Сидеров е нечестен човек,нямам доверие на човек освободил се от военна служба с лъжа и измама. Няма голяма разлика от агент Алберт.

44

до 59

преди 8 години

Раковска 134 , етж. 2, стая 7, кабинет на д-р Чукачев. Приятни емоций.....

43

Зина

преди 8 години

До до 53 зинаНу Волен, так не нада!

42

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 58Те в Европа такива не си ги броят на ръцете, слагат си ги другаде :)

41

Анонимен

преди 8 години

До до 49препоръчай ми нещо, виждам си спец :)

40

Анонимен

преди 8 години

Колкото й да е оплюван радвам се,че България разполага все още с такъв политик и сме една от малкото държави,които го имат!!В цяла Европа такива политици са колкото пръстите на двете ни ръце/ако има и толкова/!!Плют,недолюбван,бит,но винаги в необходимият момент и на правилното място ПРАВ с изказвания и прогнози и народ,който не заслужава да го има!!

39

до 49

преди 8 години

Скъпи нежнии другарю, пусни си гей порно и се отпусни, свали напрежението.....

38

да

преди 8 години

Сидеров отдавна е заобичал исляма.Още през 2005 когато Доган го купи с 1 милион лева. Не само той ,БД,Гоце ,агент Виктор ,че и Лостов.Това са купени хора ,които търсят алиби като правят форуми .

37

Анонимен

преди 8 години

ША САНИРАТЕ, АМА ША ЗАПРИЛИЧАТЕ НА ОКУПАТОРИТЕ СИ И ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ ИМОТИТЕ, -А САНИРАТЕ С ЕВРОПАРИ ЗА ВАС БЕЗПЛАТНО, АМА ЕВРОПА Е ПЛАТИЛА ЗА САНИРАНЕТО ЗА ДА МОЖЕ ДА НАМАЛИТЕ ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ТОК, А ОТ ТОВА И ЩЕ ВИ УВЕЛИЧАТ ЦЕНАТА НА ТОКА- ЕВРОПА ВИ Е НАПРАВИЛА КАПАН- ЗА БОГА БРАТЯ НЕ САНИРАЙТЕ- ЕТО ТОВА ПРОПОВЯДВА ТВ АЛФА ДЕНОНОЩНО.