7

Край

преди 8 години

Такъв жест означава - не ме интересувате и не ви уважавам. В САЩ където има много оръжие в хората -такъв жест на пренебрежение към другите хора е почти невъзможен защото ще му пръснат главата и после законът ще ги оправдае. В белите страни хората много внимават да не нарушат правата на другите.

6

Анонимен

преди 8 години

Слизаш с бухалката и правиш стръклата на смешника на салата.Огледала, стопове, ВСИЧКО.А после нека си паркира където си иска.Ако направи глупостта да се появи му разцепвам главата БЕЗ ОБЯСНЕНИЯ.*** е от провинцията (100% гаранция) и такива трябва да им разбивате *** глАви.

5

Иванчо

преди 8 години

Ами не трябва дю "сигнализирате " вестниците а се обадете на КАТ и полицията. Идват до 5 минути. От личен опит го знам. Да не говорим ,че колата може да е обект на престъпление.

4

пак аз

преди 8 години

По едно мушкане с нож във всяка от гумите и втори път няма да спре така.

3

Край

преди 8 години

Такива хора си оставят колите така че всички да ги обикалят или пък направо блокират улицата защото имат моооого важна работа а другите са "мишки". Скоро в подобни случай ще има убити. Жеста на такъв шофьор говори "Я си еееетее майката бе мишоци" Това в белите държави се наказва жестоко от държавата или се получава куршум между очите от добър гражданин.

2

Анонимен

преди 8 години

да му снима номера. МВР да се самосезират!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Редовен номер и покрай вкъщи. Такива талибани ги закачат с въжето за теглене и ги издърпват на майната им... без да споменаваме, че чистачките(преди И задни) са навити спираловидно, с много любов.