9

Въпрос

преди 8 години

Коя е най-популярният българин в света вовеки веков?

8

с

преди 8 години

Дай му на българина да плюе и да маже. Лек пробег по коментарите го доказва. Ние сме тъжен народ, пълен с озлобление. И никой, ама никой не ни е крив. Жив и здрав Ицо, поздрави от Варна.

7

Анонимен

преди 8 години

верни факти: казва си от къде е тръгнал и че виско е постигнал струд. С упоритост и постоянство наистина се стига далече.

6

Анонимен

преди 8 години

Киро Гела към днешната младеж ли е, по-скоро сте си почти набори. Въпрос на възпитание си е, но сега нямаме истински кумири, футболистите ни са с тутуировки, гелирани и с по една *** увиснала на раменцата им и бръкнала в джоба, децата гледат и се правят на тях я на мъжката част, я на женската част, я заедно!

5

АТАКИСТ

преди 8 години

След 160 минути най-великият футболист на България за всички времена става на половин век!Да си жив и здрав Христо!Никога повече няма да усетим- ние българите тази емоция от 1994-та благодарение на теб!Благодаря ти за онова паметно лято в САЩ.Чест и почитания от един Левскар!

4

тролгеносен

преди 8 години

Може би аз съм изтрещял ама..........не вярвам. Един ритнитопковец да взима 100 пъти повече пари от едно светило в кардио и онкохирургията???? Или от един специалист в детска онкохематология? Убийте ме, няма да го приема!

3

Анонимен

преди 8 години

Не съм му фен на тоя.Може да е бил добър футболист но с такова удоволствие си демонстрира тъпата балканска селяния,че чак ми е противен.С нищо вече не е по-различен от всеки див селски анцузар с умрел голф или бмв който се прави на велик по кръчмите или улиците.Язък,че едно време беше почти национален герой.

2

999999999999

преди 8 години

Браво на Стоичков Такива хора като него трябва да има в България но за съжаление са доста малко Човека си е заслужил всичко в живота с труд и то много труд Най-много ми харесва това че не цепи басма на никого

1

Кремиков

преди 8 години

Стоичков, премиер, премиер, ша лала ла ла!