70

до Кукувица

преди 8 години

Кой плаща разходите - те са си ги платили, бе хора, умрели са жените, сега ще седят в моргата, докато някой намери пари да ги погребе някъде. От тая гледна точка е по-добре да ги бяха оставили граничните полицаи да гният на място, как мислите? И да ни кажат тук, да ни успокоят, че няма да се харчат пари. Второ допълнение - 14-16 г. личност се води дете, освен, ако не е била бременна или да е имала дете, което е нормално по време на война. Няма да научим тука.

69

Анонимен

преди 8 години

Голяма трагедия, сега няма да могат да се самовзривят.

68

Анонимен

преди 8 години

Умни хора от век и половина са изобретили самолети. Ползвайте го по предназначение, другари джихадисти и не ни цапайте държавата. Тука толерасти няма, а да ни нарекат расисти изобщо не ни пука, ние от черните мюсюлмани нищо добро не сме видяли, 7 века сме ги блъскали вън от Европа, да я пазим, днес Европа сама ги покани, ***.

67

Тунджата

преди 8 години

Ако беше при Средец, Вълкан щеше да ги излекувА набързо, тия в Малко Търново явно са много "малки" в сравнение с колегите им от Елхово и Средец !

66

Анонимен

преди 8 години

За какво Европа ще дава 6 000 милиона евра на Турция, щом дори в студа тези прииждат? Газят граници, сякаш сме в праисторическите времена, но пък очакват храна, подслон, медицинско обслужване, пари кеш и имат специални изисквания към храната. Ако ще продължават да прииждат, на всеки влязъл да се намалява с по 100 000 обещаната сума на турците!

65

Анонимен

преди 8 години

Трагедия с мигранти на границата: 2 жени починаха от студ===Кеф. Ако ме зарадвате с новината, че и останалите 17 са измрели до довечера, цена няма да имате.

64

Bond

преди 8 години

Заглавието трябваше да бъде:"Трагедия с мигранти на границата: 17 се спасиха, само 2 жени починаха от студ"Тогава можеше да се говори за трагедия!Аман от толерастия!

63

Стоян

преди 8 години

А ми изпрате им автобуси да бъдат превозвани да не премръзват,и да правят излишни разходи за лечение.Да ги чакат девойки и да бъдат обслужени от напрежението, от прехода през границата.

62

обратно

преди 8 години

Сега тези "мигранти" да бъдат предадени на Афганистанското посолство да ги върне за своя сметка там от където са дошли.Защо посолствата на арабските страни не вземат никакви мерки да спрат това режисирано нахлуване на свои сънародници в християнска Европа.Започвам да си мисля че те също участват в тази отвратителна инвазия.

61

22

преди 8 години

КОЙ ГИ Е ПУСНАЛ И НА КОГО СА ПЛАТИЛИ? ТАКА Е АКО НЕ ИДВАТ ТИЯ МНОГО ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ДОХОДИ..

60

честит

преди 8 години

Къде е трагичния момент?

59

Анонимен

преди 8 години

Кой ще плаща разноските, жената като ражда въпреки, че е осигурена ни искаха 500 кинта под масата а на тези разходите ?

58

Кукувица

преди 8 години

Кой плаща за тези зимни разходки в планината?

57

Анонимен

преди 8 години

само двама загинали, и цели 19 в групата?! ГАДОСТ!

56

Анонимен

преди 8 години

в София, някъде до Белите брези имаше едни складове фризере. Там да ги бяха настанили и да се свършва. да бяха поне две "деца", а то....

55

eni4er

преди 8 години

До Бивш граничарТогава миграцията бе в обратна посока и вие избивахте като дивеч собствените си граждани

54

Кон

преди 8 години

Нелегалните нарушители на границата трябва да бъдат незабавно върнати в Афганистан, с пари на ЕС. В Афганистан цари безметежна демокрация пазена от САЩ, там няма бежанци, а хитреци и нашественици, които не са в състояние да живеят в Европа като спазват правилата и (да не споменавам безсмисленото клише "*** ценности").

53

Анонимен

преди 8 години

браво

52

Анонимен

преди 8 години

Не трийте коментарите, бе!!! Българските граждани изказват позиция!

51

Tragik

преди 8 години

Кое е трагедията, че другите 15 от групата са оцелели ли?