41

варненец

преди 8 години

Че всичко е лъжа е ясно , но самата смешка , че този алуминиев холивудски реквизит е способен да се отлепи от лунна орбита е меко казано наивно да се вярва ! Да , Луната има по-малка маса и гравитация , но все пак , това алуминиево луноходче е пълен абсурд да излети обратно , че и да се върне ... ааахахахаххахахахаа Тук говоря за позовавайки се на официялната версия , а истината я знам, но не мога да я напиша , ще ме трийнат на момента !

40

варненец

преди 8 години

Всъщност , всички сте далеч от истината ! Един английски младеж по душа искаше да прави бизнес с полети в космоса , ама май набързо го просветиха директно в масон 33 степен ,и се отказа девственицата да лети! Но защо ... ...ааахахахахаха

39

mathur

преди 8 години

Егати лъжата , тея никога не са стъпвали на Луната , всичко е снимано в студио...

38

Анонимен

преди 8 години

До групата комсомолски *** със забит в *** сърп. Докажете че Гагарин е летял в космоса, айде червени ***. Искам доказателства *** прости.

37

Михал

преди 8 години

До До Негово превъжход.--78;Успоредно с АПОЛО--11 руснаците изстреляха ЛУНА 13. Те проследиха цялата мисия.

36

Михал

преди 8 години

До от 56--61;САЩ изстреляха в орбита около земята ракета АДЖЕНА ,на която тренираха скачване и откачване. Тогава Джеймс Ловъл постави рекорд като престоя в космоса 13 денонощия.Т ой бе'е командир на АПОЛО --13.

35

Михал

преди 8 години

До св.св.Маркс и Енгелс--50;Колхозниците ,които първи са пристигнали твърдят че в скафандъра е имало пластмасова кукла. Твърди се за 3--*** космонавти; Гагарин ,Илюшин и Бондаренко. Илюшин е кацнал в Китай. има и друга версия за 12. В началото са станали 2 взрива. При първия загиват 48 ,а при втория 120 човека..

34

Анонимен

преди 8 години

стига злорадствахте с това стъпване на Луната. Бяха там много пъти яннките. вашите приятели като не могат, кво да правиме. да четат и да се учат повече.

33

Анонимен

преди 8 години

скални и почвени проби, донесени от Луната, бяха подарени за изследване на АН на СССР и на други страни по света, включително и на БАН (България). Пишещите тук от атака не могат да знаят тези неща, защото не са им казвали по алфата.

32

Михал

преди 8 години

Почивай в мир. Вечна слава на героите.

31

някой

преди 8 години

До: номер 53Последно искам да кажа за астронавтите. Оказва се, че почти половината от тях изкукуригват след като се връщат на Земята. Което донякъде е обяснимо - радиация, първите хора на друга планета и т.н.Едгар Мичъл и той така. Както вече обясних, радиацията "прожектира" директно в мозъка светещи обекти, които им изглеждат като НЛО. Много астронавти после имат проблеми със зрението, увреждания.Едгар Мичъл основава някакъв шарлатански институт за "дистанционно лечение".

30

някой

преди 8 години

До: номер 53На другия ти въпрос: Кораб не е кацал вертикално, но наскоро бяхме свидетели на три такива кацания на ракети на Земята - имай предвид че земната гравитация е 3 - 4 пъти по-силна от тази на Луната, очевидно е че е много по-трудно да се каца на Земята. От трите опита едната ракета, последната се разби.

29

някой

преди 8 години

До: номер 53Нормално е човек да си задава тези въпроси и да се съмнява. Но конспирация в която участват хиляди хора е невъзможна да си я представим просто. Та нали една тайна се пази само от двама души, и то при условие че единият от тях е умрял?Нямаше как просто да не се разбере ако беше конспирация.А за Лунния модул си прав - истински модул е тестван на Аполо 10, на самата Луна като даже не е кацал.

28

някой

преди 8 години

Понеже тук имаше въпрос, няма ли днес по-мощни ракети от Сатурн V, отговарям, не, няма.А на въпроса защо няма, отговорът е ***. Свърши студената война, свършиха парите, сега целта е МКС. Там са големите пари. Кой ще плаща за такива ракети?И още нещо. Не е само мощността на ракетата. Трябва да се направи така, че да отговаря на изискванията да се монтира върху нея пилотиран космически кораб (Human rated). Което я прави още по-сложна и по-скъпа.

27

Анонимен

преди 8 години

Астронавтите от Аполо умират от старост, а все още няма нови мисии до луната...

26

Истина

преди 8 години

И Гагарин никога не е бил в космоса.Там няма инсценировка , а направо лъжа.Затова го убиха.Пояснение: Това е толкова вярно, колкото и твърдението че американци никога не са ходили на луната.Ха сега де?

25

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Чингиз Хан-Вчера Путин си призна ,че Юри Гагарин никога не е летял в космоса.Всичко е било измислено с пропагандна цел...

24

някой

преди 8 години

Радиационния пояс на Ван Ален не е смъртоносен ако не седиш там със седмици и месеци.На много по-голяма опасност обаче са били изложени астроанвтите от Аполо след това, когато са били незащитени от слънчевата и космическа радиация.Не е случаен факта, че много от тях са докладвали за някакви летящи обекти, НЛО, извънземни и какви ли не.Оказва се, че те буквално са виждали заредени частици които са им "прожектирали" изображения в мозъка директно. Някои от тях впоследствие имат проблеми с очите.

23

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До net-Абе отворко -ще можеш ли да ни кажеш името на режисьорът, който си е "признал" и точно кога и къде С препратка ако може. Аман от кремълски ***-че и глупави...

22

някой

преди 8 години

До: номер 34Нъцки, не позна, има вече такива ракети - които кацат вертикално.Наскоро помня че бяха извършени три кацания на ракети на частни космически компании на повръхността на Земята.Обаче имай предвид, че гравитацията на Луната е 0,17 от тази на Земята.Много по-лесно е да се кацне там отколкото тук.