140

До 186

преди 8 години

ОТ 182Правя ел.инсталации, иначе от миене на *** няма как да си докарам повече от 2000 евро на месец и то в най-добрия случай. Иначе висококвалифицирания труд се заплаща добре, но доста от нашите "бизнесмени", освен да мият ***, за друго не стават.

139

Пешо Чука

преди 8 години

От комунисти и левичари ---АКЪЛ НЕ ВЗИМАМ!ТЕ ПАРИ ---НЕ ДАВАТ....само взимат и крадат !!!!А НА МЕНЕ , АКЪЛА СИ МИ Е ДОБЪР !"куи -бене -----БЕНЕ ПАТРИЯ"/...там където съм добре --ТАМ МИ Е РОДИНАТА /..лат.пог.

138

Анонимен

преди 8 години

До Мнение 182Виждам че добре си запознат с миенето на ***.Явно "бизнеса" ти върви добре.На какво ли не е готов провинциалиста само и само да работи.

137

Анонимен

преди 8 години

Тук е пълно с така наречените аргати от провинцията които мият *** за някое евро в чужбина и живеят там като скотове с едничката мисъл да се върнат по селата от където са в ролята на "Господин за еднин ден".Машала-аферим селянЕ!

136

Левски

преди 8 години

Спасението е в Исляма!

135

Муро

преди 8 години

Нема страшно ,бе.....зелена паша има навсекъде , а и от конкуренция КАТО СПЕЦИАЛИСТ -- , немам нужда.Като не искат да садят картофи ----ше бачкат, като изкопчий, зидари и бетонджий...!НАЛИ , НА ТОВА МУ ВИКАТ---"БОДИ БИЛДИНГ"!!!!!

134

Мнение

преди 8 години

И защо да работи за 500лв на някой олигарх? По-добре да идеш до Германия и за 3-4 месеца ще изкараш, колкото тук за 2 години по 500лв на месец. После се връщаш и 7 месеца айляк, а който иска да работи за постоянно.Моята съкровена мечта е олигарсите и "бизнесмените", които от алчност не плащат заплати, накрая да си затворят фирмите заради липса на кадри и да фалират и да ходят да мият гъ"а на някой пенсионер в Европа.Аз лично на никой тук няма да му работя - намерил съм си лесното и съм добре!

133

майтапчия

преди 8 години

Никои не иска да взема пример от Бойко - да сади картофи и да яде филия с мас.

132

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 184Със "селски" се обръщай към баща си провинциалист смотан!

131

Анонимен

преди 8 години

до 180: Селски, хайде успокой се и пресанини да спамиш, че ставаш досаден !

130

аз

преди 8 години

просто защото всеки знае, че в чужбина е по-лесно, отколкото у нас и ей...такава ми ти работи, дет всеки си ги знае

129

Анонимен

преди 8 години

До baihui 181Едва ли щеше да си толкова активен ако беше времето на 80-те години на миналият век.До сега да бяха те прибрали където ти е мястото (в психиатрията) завистли ***.

128

Анонимен

преди 8 години

Много отдавна съм го казал.ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ЗА ПРОСТИ НАЦИИ.А сега ще добавя.Интернет е ВРЕДЕН за простите хора.

127

Анонимен

преди 8 години

На провинциалистите трябва да им се ограничи достъпа до интернет.

126

Анонимен

преди 8 години

Интернет има много полезни функции но има една УЖАСЯВАЩА която може да унищожи всички положителни. Нета даде възможност на знайни и незнайни ид*иоти от дълбоките провинции да покажат глуспотта си в огромни мащаби.Това ще има РАЗРУШИТЕЛНИ последици за света.А в България последиците вече са ужасяващи.

125

Анонимен

преди 8 години

Уважаеми робовладелци от БСК,Направете заплащането на персонала си адекватно и тогава статистиката ще се промени! Вие не разбрахте ли, че на нормалните хора вече не им се робува за мизерните 500лв.? Освен това, границите са отворени и младите предпочитаме да си опитаме късмета на вън, от колкото да робуваме на мутро-олигарсите, или така наречения "бизнес"! Сори майка! Изгонихте кадърните от България, сега ще ви робуват от малцинствата. Ама те май хитри и не ви се връзват, а? Каквото си посееш!

124

Анонимен

преди 8 години

До 170Селски, очаквам следващият цитат да е от световно НЕизвестният сайт "Пазарджишки новини".Гледай си турските сериали и не се коси.

123

Анонимен

преди 8 години

До 170Забавният си ти провинциалистче!Да ми цитираш селски вестник като обективен източник на информация е като да питаш селската врачка за ядрена физика.Много ама много сте кухи в провинцията.Не случайно неграмотни жипсита ви връткат на ало-ало.Такива балъци като вас и на гола кука кълвът.

122

Анонимен

преди 8 години

До Дени демократа 169Прочети пост 165 ОТНОВО!!Писал съм на български.Ако не разбираш смисъла си потърси ПРЕВОДАЧ!Толкова сте жалки и неграмотни вие провинциалистите че ужасявате света.

121

Анонимен

преди 8 години

В България има хора от малцинствата които искат да работят но не им позволяват, а други имат възможност да работят, но не желаят...и гледат Нон Стоп телевизия "Алфа".