68

Викинга

преди 8 години

До АнонименТи Русия и на карта сигурно не си виждал !!!Фалирала е баба ти и всички продажници в БГ !!!Аз живея в Русия и съм невероятно щастлив от избора си,и ме е жал за БГ,която вече е кошче за отпадъци,като теб !!!!

67

ставри

преди 8 години

До анонТака е,те съсипаха Либия,Ирак,Косово.....

66

Анонимен

преди 8 години

Драги еврогейци и американски храненици.След като Русия според вас вече е фалирала ,армията и не става за нищо ,защо въобще се занимавате с нея.Оставете я щом е толкова закъсала и не ви пречи.Вие сте най-великите и вие ще казвате какво да става по света.ВСъщност вие тук надувате фанфари ,а натовските генерали са наакани и не могат да спят .И това щото ги е страх от една фалирала държава.Чакайте и си вярвайте в това ,което пишете.Мечтите и сънищата са безплатни.

65

Некой си...

преди 8 години

Тези сирийци, които напират да влязат в Турция са родоотстъпници, защото вместо да се чудят как да се измъкнат могат да се запишат доброволци в редовната армия и да смажат джихадистите. В Сирия не знаят ли какво означава "запас"?

64

Анонимен

преди 8 години

китай каза-крим ваш,сибир наш. китай и сащ сключиха договор за военно сътрудничество. разпада на русия предстои

63

79

преди 8 години

евтиният петрол донесе 240 милиарда спестени на домакинствата и бизнеса в сащ,70 милиарда на германия и над 100 милиарда на япония. съответно загуби за русия с.арабия венецуела и други паразитни държави. норвегия не я мисли. само пенсионният й фонд е над 1 трилион.

62

анон

преди 8 години

ДОЛНИ РУСКИ, КАГЕБЕЙСКИ МОШЕНИЦИ, ЛЪЖЦИ И ТЕРОРИСТИ !!!! СЪСИПАХТЕ ХУБАВАТА ДЪРЖАВА, НО ЗА ТОВА ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО !!!!!

61

Анонимен

преди 8 години

има нет и всеки може да провери че цялото кремълско ръководство плюс фсб и олигарсите са юдеи

60

До 77

преди 8 години

Май санкциите удариха повече тези ,които ги налагат.И това не е според мен ,а според бизнеса от Европа.А евтиния петрол удари всички страни ,а не само Русия.В САЩ фалираха над 700 компании ,а тези с добива на шистов газ просто загинаха.Саудитска Арабия за 2015 г е на минус 90 милиарда долара ,норвежките компания са с милиарди евро загуби .Останалите също.Така ,че ще видим кой ще се смее последен

59

Анонимен

преди 8 години

нямали пари и щели да намаляват дотациите на кадиров. той пък направи голям митинг и каза на москва да не му пипат данъка спокойствие щото ще имат неприятности с нова чеченска война. в кремъл тотално са наср-ни и не знаят какво да правят. от една простотия отиват в друга,грузия,крим донбас сирия. пу--тьо е като пате в калчища.

58

Анонимен

преди 8 години

оставете руснаците да си трошат главите в сирия. те са там за да излъжат запада и да излезнат от пълната изолация в която се набутаха. санкции,евтин петрол,дигане на военните разходи. тая рецепта ще си я припомнят от разпада на ссср.вече почва да им влиза и пищят

57

юх

преди 8 години

Какъв сирийски народ бе красавчик ? Там хора не останаха , ти за народ говориш. Само няколко квартала на Асад има и с тях мини държава щял да прави шемета.

56

Анонимен

преди 8 години

Преговори ще има когато бъде изпратен с еднопосочен билет при "аллах" и последният терорист, умерен и не умерен.....

55

Анонимен

преди 8 години

С терористи не се преговаря. Те се изпържват демократично .

54

Анонимен

преди 8 години

Щом ще се поставят предварителни условия - по искане на турците и саудитците и под диктовката на краварите, то и легитимното правителство няма да седне на масата на преговорите без въоръжените пълчища да се разоръжат.

53

значи така :

преди 8 години

Не е време за обвинения , а за трепане на цивилни хора. Някои бързат до 25 февруари , колкото се може по вече хора да пропъдят от земите им. Криви ще им изллезнат сметките, обаче.

52

Анонимен

преди 8 години

Последното изречение казва и обяснява всичко.И двойния стандарт на еврогейците и това кой всъщност бомбардира Русия. ЗНачи "Армията но исляма" според педитата от ЕС вече не са главорези и терористи,не ядат вече живи сърца на пленени войници.Те са "демократична опозиция" Абе що не си го н...кате .Всеки който е въоръжен и не е от редовната сирийска армия и полиция е терорист.Точка.Значи трябва да бъдат изтребени.Или да се разоръжат и да отиват на избори.Сирийският народ ще каже кой да го управляв

51

Анонимен

преди 8 години

исторически, по глупост,сегашната руска политика може да се сравни само с тази на император николай втори вкарал русия в първата световна и разпада след нея. тогава русия е имала съюзници-великобритания,франция и много други държави.всички те са воювали срещу германия австрия турция и българия. сегашна русия има за съюзник барикадиралия се асад.мисля,че и за 10-11 годишно дете е ясно какво ще се случи

50

Анонимен

преди 8 години

скоро ще разберем,ако джуджи се окаже агент ще му намерят място в чужбина,ако не е агент на цру ще заеме килията на милошевич.

49

64

преди 8 години

изнесъл си е 200 милиарда по западни банки,пука му за русия. така действат руските юдеи.същите са медведев лавров рогозин ротенберг милер фридман абрамович дерипаска и други.в кремъл всички са юдеи