8

Докато...

преди 8 години

Докато в България е възможно човек на 20 г. да стане директор на пристанище, а на 30, с честен труд, да има медийна империя, "Технополис" и "Химко", докато е възможно бивш физкултурник, подъл подслушвач и копой, да се пробутва на децата ни като морален еталон, докато е възможно неграмотен наглец с мутренско минало да е премиер, а турски резиденти да командват обществото от сараи... Какво друго очаквате?

7

Анонимен

преди 8 години

И как да станат тези реформи като прокурори ходят на крака в Банкя и се отчитат за хода на делата!

6

Анонимен

преди 8 години

Кви по сериозни то такова нещо в България нямасамо пускат Некакви Партенки че подслушвали,некакви есемеси некакви несъществуващи интриги избират Вишият върховен Съвет после същите им искат Оставките и се опитват да си мият ръцете с тяхАбе Пародия на Държава и Съдебна система

5

Чингиз Хан

преди 8 години

Германия да си оправи първо нещата там които се случват, да изхвърлят това бабе дето доведе цяла европа до колабс и тогава да дава съвети кво да правят другите. До ся слушахме мършитe от Брюксел, ся и немските ли ще слушаме? От тях не можем да си оправим държавата бе.....

4

Сега искате?

преди 8 години

А иначе Цв.Цв. се влачи по закуски в Белия дом, Тиквата го галят папи по главата, Меркел го посреща, все едно е нормален политик, а не престъпник... После - олеле, какво става в България? Ами сетете се, нагли западняшки тиквеници!

3

Глупости

преди 8 години

Ако има някакви по-сериозни съдебни реформи , това значи че Борисов и Цветанов сами да се вкарат в затвора! Иначе се правят на силно заинтересовани пред европолитиците , а като се върнат в България продължават с есемесите!

2

Германия ли?

преди 8 години

Малко ги биха 2 световни войни .Пак почнаха да искат . Що не искат от Орбан, Ципрас, и други истински лидери ами искат от Винету .

1

шменти капели

преди 8 години

Колко е достатъчно сериозно и с каква мерна единица може да се измери нещо и да се приеме че е достатъчно сериозно ,а иначе за мен сериозно е когато видя Цв.Цв. и такива като него в панделата това дали е по-сериозно или поне достатъчно сериозно.