23

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН проф. Лъчезар Филипов Е ПЪЛЕН ОТКАЧАЛНИК!И СЕ ЧУДЯ КАК ЕДНА ПРЕДСТАВЯЩА СЕ ЗА УЖ СЕРИОЗНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДАВА ТРИБУНА НА ТАКИВА ННОРМАЛНИЦИ!

22

Анонимен

преди 8 години

Има ги! В НС са. Правят си каквото им хрумне и изобщо не контактуват с нас!

21

Анонимен

преди 8 години

някога институциите в Бългаиря са подготвяли космонавти, а сега се занимават с разпространяването на теории на конспирациите. Това е разликата между сега и тогава.

20

до 31

преди 8 години

Стивън Хоукинг не ми е известно да е казвал че не трябва да комуникираме с извънземни-Хокинг казва, че не трябва да изпращаме мощни радиосигнали в космоса с цел да привлечем вниманието на извънземните, тъй като агресивни извънземни ще ни открият и унищожат. Хокинг не е особено умен, тъй като анализът на земната атмосфера е достатъчен да се разбере, че тук има цивилизация. Не можем да скрием атмосферата си.

19

Опси

преди 8 години

Може би са те !!!!!!!!

18

Бывш космонафт

преди 8 години

Аз пък снощи ядох сланина и пих от якорудската.Не знам колко съм пил,но по едно време видях с очите си как три чинии прелестяха с бясна скорост и за мое щастие се разбиха не другаде,а на стената на кухнята.Появи се от някъде извънземната" ми жена.А колкото до това,защо извънземните не осъществяват контакт с нас,трябва да се знае,че не е защото сме" всеагресивни",а защото сме "всекрадливи". Хайдуккостовата чета и многото други чети,дето докараха народа си до просешка тояга веднага ще ги окрада

17

факт

преди 8 години

Яко му хлопа дъската на "професор" Филипов. Всички професори задължително трябва да минават на психиатричен преглед на всеки 5 г.

16

Анонимен

преди 8 години

До ККК Малоумщини или не разкопките на пирамидите и още повече околко тях разкриват, че гробници е последното за което са били замислени пирамидите.

15

Анонимен

преди 8 години

Когато са контактували досега с нас, хората са били всеагресивни .... моля ?!?!?! хахахаха и кога е било това ???а Стивън Хоукинг не ми е известно да е казвал че не трябва да комуникираме с извънземни

14

KKK

преди 8 години

учен от БАН .... ужас, уж професор а говори малоумщини... пирамидите били доставени на земята ?!?!?! незнаел за какво са, еми гробници са .. елементарно е

13

до 6

преди 8 години

От ЦРУ изтече инфирмация, че едно време те са помогнали на американците за стелт-технологията, за да помогнат на Земята срещу комунизма.-Това са фантазии. Стелт-технологията е открита от руснаците и се публикува в научна статия в руско издание. Авторът на статията е Пьотр Уфимцев, който през 1962 г. пуска статията в списание Съветско радио.

12

neo5

преди 8 години

Глупости, аз редовно си контактувам с тея, само е необходимо една цигара да сФия 0_o

11

Анонимен

преди 8 години

На част от снимките са представени летящи чинии произведени от чичко Хитлер в Германия!!Първо изпитание-1922 г.!!Начало на масово производство от 1934 г.!!Справка:Ян ван Хелсинг-"Властта на тайните общества през ХХ век!!Цяла глава с чертежи е отделена в тази книга!!Има и колосален труд на наш сънародник-Владимир Терзийски-"Летящите чинии на Илюминатите"!!Четете бе хора!!!

10

До 17

преди 8 години

Що да ти се смеем?Спомням си как една есен през първата половина на 80-те няколко поредни дни се появяваха над София. След ден-два, беше събота, наизпълзяха разни партийни фукционери и баш ***, и почнаха да ни плакнат как това са били "фазите на Венера", и как масовата истерия ни накарала да си мислим за летящи чинии над Народното събрание.А опити за фалшификации имаше - по Петричко един юнак ходеше в гората за дърва без брадва, но с фотоапарат и все на разни срещи попадаше и снимаше...

9

Извънземен

преди 8 години

Внимавайте мишки, наблюдавам ви !!!

8

Анонимен

преди 8 години

"Има ли ги, къде са, защо не контактуват с нас?"---В момента учат банкянски, след което ще контактуват с нас.

7

Анонимен

преди 8 години

Ще ми се смеете, но съм виждал летяща чиния докато минаваше над къщата чи на село. Бяхме трима и гледахме като вцепенени. Мина на не повече от 15-20 м височина. Чуваше се ссмо фучене без шум на двигател

6

до василев

преди 8 години

Дарвиновата теория е тази която ,доказва че живот може да възниква в различни точки на вселената в различни времета .Ако не приемем тази теория няма как да приемем че е възможно да изникне живот на друга планета в вселената сега или в миналото или в бъдещето на безкрайната ограничена вселена.

5

Анонимен

преди 8 години

Извънземните ни се чудят че още се бием коя религия е най миролюбива...

4

Анонимен

преди 8 години

Няма контакт защото няма извънземен разумен живот. За да съществува такъв е необходимо такова съвпадение на невъобразим брой благоприятни условия че вероятност за това практически няма.