131

Михал

преди 8 години

До Odysseus--219;Кои са новите некадърни чорбаджии? От коя партия се пръкнаха? ПАЗИ БОЖЕ ГЛАДНО ДА СЕ НАЯДЕ.

130

Анонимен

преди 8 години

Соц-а фалира, гледайте напред другари

129

Пешо

преди 8 години

Близо до гр. Силистра има едно село Калипетрово ,викат им Конгоанци. Заплатите им никакви,пенсиите им мижави,ама споменете ли им за комунизъм веднага застават мирно. На тях петолъчката ще им отива.

128

Анонимен

преди 8 години

Абе не знам за комунизма, ама седесарите и герберастите трябва да ги забранят с още по строг закон.

127

Odysseus

преди 8 години

Символите на социализма /не на комунизма) са всички предприятия изградени по това време или по-обобщено всичко изградено по времето на социализма. Символите на сегашният режим е всичко разрушено в последните 26 години. Затова сме от зле по-зле.------------------------215 Фактолога и кои са тези предприятия , какво произвеждаха и какви пазари имахаКакво беше тяхнотехнологично въоръжение , тяхната ефективност , тяхната конкуренстноспособност Стига бе , стига с този брак наречен социализъм

126

Михал

преди 8 години

До Факт--215 ;Всичко построено е от хората възпитани от Цар Борис . Сега ни управляват МЕНТЕТАТА НА Т. Живков, правешкия селянин.

125

Михал

преди 8 години

Простите *** смениха 3 пъти парите за да погасят ИНФЛАЦИЯ--1947 ,1952 ,1962 г.Петър Младенов пред ДС ; За да работи икономиката ни от 1982 г трябва да внесем материали и др за $2,6 милиарда а срещу тях произвеждаме за $1,5 милиарда. Ядем 5 хляба произвеждаме 3 . Луканов обяви ФАЛИТ на държавата.За другите ВАРВАРЩИНИ на комунизЪма после. Като беше хубаво защо го сменихте.? Кой бяга от хубавото.? Окрадохте всичко. Винаги сте били разбойници и АНТИБЪЛГАРИ.

124

Анонимен

преди 8 години

През целия период, от 1948 до 1989, раждаемостта у нас намалява, като през 1985, 1986, 1987, 1988, 1989 има отрицателен прираст.

123

Факт

преди 8 години

Символите на социализма /не на комунизма) са всички предприятия изградени по това време или по-обобщено всичко изградено по времето на социализма. Символите на сегашният режим е всичко разрушено в последните 26 години. Затова сме от зле по-зле.

122

Odysseus

преди 8 години

209 най важното е защото когато не се оцени правилно миналото не може да се прецени правилно настоящетои не може да се прогнозира правилно бъдещето.

121

Анонимен

преди 8 години

В Югославия си живееха царски по времето на тито, докато ние едвам свързвахме двата края.

120

Odysseus

преди 8 години

205 Това кой кога ти ги е приказвал . В Германия не можеш да си купиш с три заплати. Или слушаш много щуротиите на Волен . Ако си недоволен то обръщай се именно към защитниците на петолъчките защо те ни висят като дамоклев меч и не ни дават да се отскубнем от миналото и прегръдката на Москва

119

Реалист

преди 8 години

Най-важното в България не е:- да спре демографската катастрофа- да се спре корупцията- да се озапти мафията- да се съживи икономика- да имаме нормални доходи.....Най-важното според М.А. било разрушаването.

118

Анонимен

преди 8 години

През 1947 един алкохолик начело на държавата ни обещаваше, а до три петилетки парите ще изчезнат и хората ще работят за удоволствие и ще потребяват колкото им е нужно

117

Писна ми от Методи

преди 8 години

Когато Методи Андреев съгради нещо полезно, тогава да ми говори за рушене и премахване!

116

Odysseus

преди 8 години

197 Помня много добре цялата щуротия а имах и приятел преводач там , той какво ми е разказвал за Червена Могила

115

Да се махне, но кое

преди 8 години

През 1989-1990 година демократите ни обещаваха светлото пазарно бъдеще - до 7-8 година, средният българин щял да си купува нова лека кола с три месечни заплати. Пита се кое е символа на демокрацията и пазарната икономика в България? Май е лъжата, промиването на мозъците и манипулациите от едната страна, а мафията на демократите от другата страна

114

Кога?

преди 8 години

А кога ще махнат символите на демокрацията и пазарната икономика в България - мутрите в властта?

113

Анонимен

преди 8 години

Моноблокът на връх Хаджи Димитър се руши, а членовете на БСП се ослушват

112

Анонимен

преди 8 години

Я пак кажете как сме били 26-та икономика в света по времето на правешкия хитрец, щото смехът е здраве