126

Анонимен

преди 8 години

До До 248 е се тази от графиката камарад впрочем това опростяване -варваризиране - е правено на основата на стария БГ шрифт от средновековието Основата е гръцкия -Византийския Алфа вит - Нищо не пречи Кирилицата да да се изписва и с ГОТИЧЕСКИ ШРИФТ ако трябва то не че тази руска графика на ПЕШО 1 не я ПИСАХА НЕМЦИ- НИДЕРЛАНЦИ- какви то впрочем ВИ дадоха и Флага ви

125

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 246 ссср го убиха точно така с какво рязаната му версия раша е по силна Ще я прегазят хибритче колкото и да ревеш

124

ДО 246

преди 8 години

Това вече е стари хартийки

123

Анонимен

преди 8 години

До тук-тук тя сега е 30 долара

122

тук-тук

преди 8 години

До Анонимен 237Не мисля че цената на петрола ще е повече от 40$

121

Анонимен

преди 8 години

До До накратко умничак като руснак демек дуракк ПИШИ НА ГЛАГОЛИЦА - като си се образовал от византия - ко се мъчиш с тази Българска КИРИЛИЦА от Климент Охридски-- Влахия хм КУМАНИ да си чувал едни родствени племена на старите Българи ТРИ династрий са дали в БГ Асеневци Тертер Шишмановци

120

Анонимен

преди 8 години

Много са зле - ЕС им спря износа на водка, чер и червен хайвер, сьомга, скариди, раци, омари, мед, сметана, жито, кожи от самур, собол, нефт, газ, дървесина, злато, диаманти и пр. Какво ли ще ги правят? Дали ще ги изхвърлят?

119

Анонимен

преди 8 години

До тук-тукВсъшност, ако "йеменски екстремисти" вземат да започнат набези към саудитските нефтени полета, то руските и иранските (а покрай тях и американските) нефтодобивни фирми доста ще се нагушат. Жалко, че ще се нагушват от нас. Все пак ако продължи падането на цената на нефта, скоро тя ще достигне едни по-справедливи нива.

118

Пут

преди 8 години

до ОптимистНека си помислим. Ако скоро няма да има Русия, тогава България вече я няма.

117

юбералес

преди 8 години

До ЧекистВиждам че си от ''свидетелите на Вова". По-добре да берем портокали в Испания за 1000 евро, отколкото да помпим нефт и газ в Сибир за 500.

116

Анонимен

преди 8 години

:) много Кончити тука са им набили по един вурст тука, та се напъват безплодно да съчинят нещо срещу славянските си събратя ... Жалка работа за безумци - предатели! Я кажете какво толко общо имате с работодателите си, та така ги слушате? - култура, език история?

115

Чекист

преди 8 години

Поак смях. Най-гладните и най-бедните кучета в ЕС умуват кой и как живее, а на самите тях няма кой да им обърше *** гъъъз. :) Пичове, смирете се с това, че освен да чистите кенефите на англичаните и да берете портокалите на испанците за друго не сте нужни в ЕС. И благодарите всеки ден Господ, че в България няма евро иначе с тези мършави подаяния от ЕС даже на баровци няма да може да се правите лятото в България.

114

тук-тук

преди 8 години

Резервите на валута на Русия ще се свършат след година. Каво ще правят после? 1917...

113

Анонимен

преди 8 години

Русия ще оцелее.Те винаги са били бедни и гладни, злобни и пияни.Никой не иска да ги затрива, те сами си го правят.От 1000 години са гладни азиатци, сега си е същото.Няма толкова деградирала и безпомощна сбирщина от полухора.

112

Анонимен

преди 8 години

Източна Европа "за" военното присъствие на САЩ - ей това не нито ясно, нито кратко!Нали Русия е пътник? Ква е тая паника къв е тоя ужас?

111

Историк

преди 8 години

Много е вероятно Путин да се задържи на власт до Октомврийската революция !

110

Анонимен

преди 8 години

Руснак = пияница-бедняк.

109

сс

преди 8 години

Мн си умен анонимен всичко знаеш за русия а за бг нищо

108

Анонимен

преди 8 години

Кризата в Русия....Абе, вие и миналата година ги писахте тия!Абе вие че и по миналата година ги писахте подобни!Предполагам и догодина пак ще ги препишете :):)

107

Анонимен

преди 8 години

Тия статии през миналите дни са добра индикация че Русия е на верен път!За успеха се съди по беззъбия лай на противника!