13

да Аннонимен

преди 8 години

Казвам ти, че парното за Еднофамилната къща ти е напрао зашеметително евтино, и ако нямаше сградна инсталация само за 34лв, шампоана в банята щеше да ти е замръзнал тези дни, а не да ти е 16 градуса без да пускаш.

12

Анонимен

преди 8 години

Че топлото в София са мошеници, всички знаем. Аз живея в еднофамилна къща. Имам един уред за отчитане, но топлофикацията ми "разпределя" и иска някакви пари. Не коментирам идиотията в случая сградна инсталация. За ноември имахме 9лв отопление на имот и 34лв сградна инсталация. Е, някой да каже нещо?

11

naco

преди 8 години

А,на НАС,г-жа Винеткова!?

10

Топлофикатор

преди 8 години

Ами като не плащат ще има дела и съд. Безплатен обяд няма, Андршковци. Адвокатите и те не работят без пари. Как пък на тая Червена, не й мина през ума, че ако тези срещу които се водят (справедливи) дела. Ако просто си бяха плащали сметките нямаше изобщо да се коментира. А защо хората не плащат, защото медиите и хора тип Кърлев и Манолова ги надъхват, че има безплатен обяд. Е няма, другари. Има обща услуга без алтернатива и за комфорта се плаща.

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Драги ми Андрешко,Ако си в "плен" на Топлофикация има лесно и изгодно предложение. Продай си топлофицираното жилище и си купи нетоплофицирано такова. При аналогична квадратура, град, квартал са с 25% по-евтини, защо ли...?!?

8

Анонимен

преди 8 години

В едно от гетата на Тодор Живков в София кв. Люлин цели блокове си спряха парното , че уж било скъпо . Сега са накичили климатици и плащат двойно по големи сметки за ток и пак е студено . Така е когато си просто червен каскет или слушаш политици . Няма по евтино и удобно отопление от централното парно .

7

Анонимен

преди 8 години

Защо бе Манолова,Топлофикация дава топлина на гражданите ,а ти?

6

Ф.Е.Джерджински

преди 8 години

Майче, скъпата прическа не скрива каскета ти! Ти не си юрист, а червен популист ! Няма по- евтино и изгодно отопление и подгряване на вода от топлофикация /за съжаление/.Собствениците на апартаменти притежават единствено разтоянието между стените. С решение на общо събрание могат да се откажат от парно,ток,вода и пр. Но, не се отказват, защото са андрешковци. Искат да са на топло, да се чипкат с часове във ваната, но ако може безплатно. Този филм свърши.

5

Дедо

преди 8 години

Що така бе Майче, старите ти дружки Вальо Топлото и Р.Овч. ся станаха противници, ти за канарчета ли ни взимаш?

4

Анонимен

преди 8 години

Сетила се мара да се попада! Що по времето на опущарски не я отменихте нормативно а и златния пръст щеше да ви подкрепи?

3

Анонимен

преди 8 години

С тази топлофикация всеки се занимава и накрая нищо но от сърце. Проблема е , че парното е изградено като за комуна с общи вертикални щрангове, а не хоризонтални. И така всеки ще си преценява дали иска или не парно. Както за всички недомислия на бай Тошовия режим и за това ще плаща народа .

2

Анонимен

преди 8 години

I gerb msi4e te sa v dalavera s vs kradzi na bG narod

1

Цецо

преди 8 години

Досега трябваше да си подала тази конституционна жалба, какво чакаш??? Нима наистина смяташ, че тези дружества ще се откажат доброволно от практики, които те сами са си измислили и които им носят чудесни приходи???