10

!!!

преди 8 години

Истината, знайко, е, че не ми пука как пишеш. С Из или с неграмотна дума няма значение. Какво се опитаваш да ми кажеш, че не те разбирам?!

9

!!!

преди 8 години

14 e й? Сипей. ИзСИПВАМ! Исипваш....ама на някоя друга го пробутвай това. Има представка, която се пише из- . Пред глагола сипвам се слага ИЗсипваш. Хайде сега да ми потвърдиш, че вместо исипваш се опитваш да им напишеш ИЗсипваш и да дадеш повече думички относно мъдрата си мисъл, защо не мога да я схвана. С кое се иЗсипвам? пс. Научи една дума за днес. Похвално.

8

Анонимен

преди 8 години

Намалете алкохола! Веднага!Иначе - пари нема!И да пишете смислено, !

7

анонимен

преди 8 години

Има снимки в природата и в библиотека.Нормални човешки одухотворени лица.А ако става въпрос за суперкрасавици, на панаира в Пловдив манекенките на Талински дом за модели бяха 1, високи, изяшни, красиви, 75 г някъде/

6

Даскало

преди 8 години

Давам уроци по Граматика!Мераклии?

5

!!

преди 8 години

до 5Ако можеш или ако се постараеш, предполагам, можеш да пишеш грамотно на български! Не те разбирам. исипеш? За предлога "из" да си чувал?! Почети! Образовай се! Тогава се върни и ми пиши. Няма как да ме впечатли ***. Моля ти се!

4

Жена, набор 82

преди 8 години

до 2А мъжете, мъжете не са били педа-ли, педера-си и женски ***-ви, на които трябва да уйдисваш, щот ако не им даваш отзад или не им правиш порняшка френска свирочка ще те обяват за ЗАДРЪСТЕНА ФЕМИСТИЧНА МЪЖКАРАНА, нали? Да ви е----ба в пед---алите аЗЗЗ!!!

3

Жена, набор 82

преди 8 години

До 1А ВИе госпожо или господине, научихте ли детето си да бъде Мъж или Жена, по образ и подобие на тези, на които се възхищавате или просто гнието в 21 век и в миналото, което сте загубили безвъзвратно?

2

Анонимен

преди 8 години

красота и изтънченост

1

Анонимен

преди 8 години

жените имаха достойнство