152

Анонимен

преди 8 години

Интересно, къде това от снимката поставя баща си и себе си (като студент в ТУ беше член на Вузовския комитет на БКП!)

151

Анонимен

преди 8 години

Комунизма в музея, а такива като Плевнев - в мавзолея! Стига сте ни плашили, лицемери! Преди нас ни плашехте с капитализма, сега малките ги плашите с комунизма.Оставете ни най после на спокойствие, изнасяйте всичко откраднато и изчезвайте да не играе дървото.Баща ми и дядо ми плащали на активни борци, а на мен ми продънихте главата 25 години колко сте били репресирани! Репресирани ама друг път - крачехте първи на мамифестациите и ви правеха доносници и комсомолски секретарки.....

150

Шаран_БГ

преди 8 години

Това е да си политик! Да можеш да си въртиш.......... както ти е кеф! Както ти е удобно, внимавайки от къде духа ветрецът! Особено в тези години, когато стана ясно и на родопските катъри, че няма нищо свято за българските политици и единственият им приоритет е ПАРАТА !И този, който ни е за пример, е начело на РБ !! Горко на тази страна !!

149

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът в музея , а Плевнелиев в психиатрията!

148

Иван

преди 8 години

Комунизъм не е имало в нито една страна.Този президент се опитва да гони вещици като в средновековието. Хора като него си мислят, че не е имало никакви постижения в миналото. Това просто не е вярно, имало е и положителни неща.Глупаво е да се отрича тотално епоха, за която повечето българи пазят добри спомени. Напъните на президента се разминават с реалностите, приемам ги за театър на гротеската.

147

някой

преди 8 години

Айде тогава - паметника на Съветската армия от София - в музея. Време му е!!!

146

някой

преди 8 години

То като се замислиш, в духа на "логиката" на другаря Плевнелиев, най-големият антикомунист, борец против комунизма, беше другаря Тодор Живков.Той първи каза открито, че "социализЪма е едно недоносче". Той е най-големият "дисидент", докато беше под домашен арест и приемаше интервюта от всички журналисти беше заявил нещо от сорта: "Ееех, защо не съм сега млад, да яхна митинговата демокрация, да поведа младежите, да развея байряк..."Те затова сигурно му издигнаха паметник в Правец.

145

някой

преди 8 години

"Според президента БКП и ДС още се опитват да доминират..."Ей, ти палав барон Мюнхаузен! И какво? Ще се хванеш за косата и ще се издърпаш от властта ли?*** ти откри топлата вода бе, Реймънд! То щото на нас не ни беше ясно комсомолски секретарю, ние не знаехме за агента от ДС Цв. Цв. на който му се размина затвора, не знаехме за Б.Б. който си пази червения партиен билет (на БКП) в джоба, не ни бяха тия работи ясни, добре че си ти та ни светна! И кой ще ви спре да доминирате? Вие самите?

144

9К51

преди 8 години

Кой ги приказва тия приказки .... синът на комунистическо семейство, ползвало облагите на соца от почивни станции само за ***. Баща му е бил дългогодишен комунист работил в отдел образование в Благоевград, а майка му партиен секретар на първичната партийна организация в гимназията, която е работила ... и от тях се пръкнал демократ русофоб .. сега отново на власт и пак *** от държавната баница .. хората ги помнят тия неща бе Росене!

143

фен

преди 8 години

като ще правиш това-вкарването на комунизма и дс в музея, вземи , че си подай оставката. започни от себе си. или си забравил, че *** и бащата ти бяха активни комунистически дейци, или забрави твоето присъствие в ръководните структури на дкмс в родния ти град. като ще *** живо месо, ще *** до дъно, до здраво. ти си част от"гнойната, гнила" рана на обществото. вън!

142

Анонимен

преди 8 години

А утре му е празник ...

141

Иво

преди 8 години

А г-н Плевнелиев май забравя че и той е бил от комунистите

140

Анонимен

преди 8 години

Аххх този налъм си изгуби кайшката!

139

Анонимен

преди 8 години

Голям мечтател! Мистер БЛА,БЛА,БЛА и нишо!

138

Чexъл

преди 8 години

КАТО ЗА ПОСЛЕДНО: ОНЯ ОТ ДОНДУКОВ 1 НА КАРНАВАЛА В РИО ДЕ ЖАНЕЙРООт секретариата на Дондуков 1 са ми изпратили графика на посещението в Бразилия и Аржентина. Много странно, но този график странно съвпада с Карнавала в Рио Де Жанейро, че и даже два дни има там за Карнавала на държавни разноски, като за последно за него.Аз бих се възмутил при други обстоятелства, ама като знам, че е все тая само го споменавам.

137

Анархист

преди 8 години

Плевнелиев да не забрави да почепи утре за Петльовден!

136

Кирил Софийски

преди 8 години

Крадеца крещи "Дръжте крадеца !" В случая си прав комонистическа издънко ! Такъв шут ще ти биеме ,та ум ще ти зайде !

135

Музеен работник

преди 8 години

КОЙТО ГОТВИ МУЗЕЙ ДРУГИМУ,САМ ВЛИЗА В НЕГО.

134

хе хе

преди 8 години

Абе този още ли е жив???И пак ръси глупости .....няма ли да му свършва мандата ....по слаб президент не сме имали !

133

Анонимен

преди 8 години

Господин президент, Вие сте били част от този комунизъм, Вие сте били активен комсомолски активист /секретар/ . Вашите родители са били активни комунисти, първи Вие трябва да злезете в музея.