90

Анонимен

преди 8 години

Двамата диктатори на 21 век

89

Анонимен

преди 8 години

До Боби Украйна в момента е много по-силна, отколкото през 2014. А Фашиска Росия е доста по-слаба. Така че там изненади не може да има.

88

Боби

преди 8 години

До Shopp 110Русия ще си затрие Военните и не само военни пазари ? Слабо ШопеУкрайна си затри пазара Русия след Маймунарника. Какво стана за 2 години? СЕГА СА ВЪВ ФАЛИТ само дето все още въртят и сучат да не го обявят със всякакви средства.

87

Боби

преди 8 години

До Shopp 109Шопе ШОПЕЕЕ Арабеските се опъват един друг като израз на обида "Сексуален Компромат" Слабо Слабо Шопее

86

Весо Лудия

преди 8 години

Ч А Л М И ще ви сложат! И навас, с цензурата!

85

Весо Лудия

преди 8 години

До Василев, Шопа и другото "овно - ПродавателаСкоро ще ви сложат *** и ще намерите покой! Блазе им на жените и дъщерите ви! Разказвайте им как сте се борили за победата на ИД!

84

Анонимен

преди 8 години

Какво става в този свят по дяволите???"опозиционната делегация, подкрепяна от Саудитска Арабия..."???WTF??Все едно българската опозиция да бъде подкрепяна от Турция в една гражданска война.Не ми го побира главата, колко са видиотени човеците в днешни дни.

83

Боби

преди 8 години

До Василев 103"Умнико" В бивша Югославия Босна я създадоха американците, Хърватска Немците и накрая Косово СЛЕД РАЗПАДА НА ЮГОСЛАВИЯ за да има ПРЕЦЕДЕНТ отново Американците след Една декларация за независимост дадоха властта в ръцете Главорезите от АОК.Ако Потрошенко и Яйцечук имаха сега ядрено оръжие ти лично какво би направил? Или Някой от Десен Сектор.Иран по принуда от санкциите са почти светска държава но все пак са и Ислямисти както и Турция но от различни лагери. Ще дадеш ли ЯБ на ИД?

82

Веселяка

преди 8 години

До ВасилевЕ по-нагъл от теб не бях срещал. Кой създаде Косово? Сложи си диоптри - САЩ. Дори бомбандираха Сърбия за да ги има двете мюсюлмански области / измислени държави/. Сложи си поне турско име да не петниш българското.

81

Веселяка

преди 8 години

До ПреподавателАко не си *** ще може да си отвориш очите и да видиш, че от всички които се бият срещу Асад 80% са наемници от други страни. Те режат глави на своите противници и да не говорим за другите зверства. Сирия остана единствената светска държава в арабския свят. Единствената със законно избрана власт. Асад е виновен за САЩ защото не играе по тяхната ***, смяташ ли това за демократично? А написаното изпрати в посолството на САЩ може да ти дадат зелена карта.

80

ученик

преди 8 години

До 101: Ти как разбра, че е тиранин и деспот и убиец и насилник? Като прочете в новините ли?

79

Боби

преди 8 години

До Shopp 102Умнико Компромат по-голям от Обвинение в ГЕНОЦИД и Обвинение че е избил еди колко си мирни жители?Нее просто поредния политик срещу който се ползва л*йнохвъргачката на САЩ СМИ защото не е удобен.

78

Преподавател

преди 8 години

Асад на практика е тиранин и деспот, убиец и насилник. И освен това е слуга на Русия. А целта на Русия е да закрепи Асад във властта срещу обещанието Асад да не допуска алтернативен газопровод от Катар и Египет за Европа и така Русия да запази монополна позиция. На практика Асад защитава монопола на Русия да продава на монополно високи цени газ на държави като България. По ясно не може да бъде обяснено на ***, но лумпенът-маргинал е като друсан футболен фен.

77

до 95

преди 8 години

това са си чисти терористи.

76

до 85

преди 8 години

Нека се вземет нежний другарю. вие намерихте ли си сред милите бежанци някой надарен партньор?

75

Анонимен

преди 8 години

Асад е Сирия !Опозицията са разбойници финансирани от чужди държави.

74

Църо

преди 8 години

До ShoppЕми приятно забавление! Купете си пуканки и се настанете удобно пред телевизорите! Когато трябва да се излиза на Орлов мост за поредното посрещане на руски войски, от там ще ви съобщят - не гасете приемниците!

73

Боби

преди 8 години

До Shopp 90Аз съм ИТ умнико Химик Разузнавач е моята военна специалност.

72

Журналист

преди 8 години

До ха ахахахаааЕдно време кра туните като тебе в Америка си мечтали *** Сталин и да прекършат Русия, ама дошъл още по-бесния Хрушчов, който за една бройка не изтърбушил Америка с ядрени ракети от Куба. Само чудо спасило краварите. Почнали да баят да се махне Хрушчов, а се натресли на Брежнев! После Черненко, после Андропов... Та от Ленин, който бил американски човек, до следващия такъв - Горбачов, се изредили 5 главатари на Рашата. Почвай да броиш от Ельцин средно по 10 години на глава

71

Анонимен

преди 8 години

асад не трябва да се маха въпреки че им се иска на коалицийката СА,турция,сащ. Видяхме какво стана като махната кадафи и садам ,положението стана по лошо