27

До 33

преди 8 години

Остава само да сложат Менда Стоянова на мястото на Петър Москов и метохът на послушничките ще е завършен!

26

Анонимен

преди 8 години

Г-н Танев, кажете си всичко наведнъж, излезте и затворете вратата! Не сте без вина, можехте да се борите по-смело с кривиците в министерството, след като сте били наясно с корупционните схеми в издаването на учебници, вероятно и с това кой е заинтересован 500-годишното иго да се омаловажи, да се забрави, да се потъпче паметта на предците ни, кръвният данък и поругаването на българки да се нарича съжителство и т.н. Върнете се в науката, там сте уважаван и ценен! Не спорете, подлеците са по-силни!

25

Експертно

преди 8 години

Имаме си експертно правителство: адвокат-министър на индустриятасоциолог-министър на вътрешните работифилолог-министър на околната среда и водитееврочиновник-министър на образованиетоСега е наред д-р Москов. Няма да се учудя ако го заменят с някоя художничка, актриса или поетеса.

24

fufufu

преди 8 години

За съжаление каквато държавата такъв и народа - пилешки мозъци... Защо има толкова много хейтъри, дето се хващате за една дума, хващате се като марионетки за най-малкото... С какво се гордеете, че сте българи? С това, че в учебника на 15 год. дете трябва да пипше, че сме били роби? Това лие гордостта ви ! В какво сме се превърнали, всичко се е изродило... хората, които знаят само да недоволстват, да хейтват, със сигурност не са направили нищо добро за някой човек, само знаете злоба, изратени сте

23

Анонимен

преди 8 години

Танев може да е всякакъв, но е професор, дългогодишен преподавател в СУ. Искам да попитам, другарката Кунева има ли и един ден като преподавател или учител? Сложиха социоложка начело на МВР и резултатът всички го виждате. Сега слагат евробюрократ начело на българското образование, какво да очакваме?

22

Анонимен

преди 8 години

Много елементарен, но ефикасен сценарий за пресичане на реформите:Пръв беше министър Вучков. Изгониха го защото започна реформа в МВР и най-вече защото сложи камери в полицейските автомобили, така че да не могат да взимат подкуп. Бъчварова върна старото положение.Последва Христо Иванов, който беше омаскарен и изгонен. Резултатът е спряла съдебна реформа. Танев започна реформа в образованието и веднага му скалъпиха несъществуващ скандал.Да се готви Москов, с което чистката ще приключи.

21

Анонимен

преди 8 години

Най -трудното нещо в БЪлгария е да се признае вина !!!Нещо ,което НИкога не се случва !!Особенно в високите етажи на властта !!Това е Отвратително ,Пагобно и жалко ,дори !!Манталитет,възпитание,обществена нагласа !!!

20

karabastun

преди 8 години

Не мислех, че след Танев може да има и по-некадърниОказа се, че не съм бил прав. Може да сложат Кажи, баби, тенк ю

19

анонимен

преди 8 години

този танев да спре да говори повече да си вземе куфарчето и кой от където ене му трябва да става съветник да се занимава с това което умее и заради това естанал професор с непрекъаснатите брътвежи много олеква и става за подигравкапрофесор трябва да има достоинство

18

от ничия земя

преди 8 години

Откакто "избухна" историческия скандал, много бързо се забрави за московите ваксини. СлОчайнос? Не мислА!

17

Анонимен

преди 8 години

Танев беше един от малкото останали неудобни в този кабинет. Кунева е некадърна, но за сметка на това много послушна. Да не забравяме, че беше министърка в правителството на Станишев и лично той я номинира за еврокомисар. Следващият изгонен ще бъде Москов и с това реформите ще приключат, както приключиха в правосъдието и в МВР.

16

Пешо

преди 8 години

Кунева - днешния Големанов!

15

naco

преди 8 години

Не само г-н Танев прозира ИСТИНАТА! ПРОСЛЕДЕТЕ "пътя" по ,който г-жа Кунева бе НАБУТАНА в ПАРЛАМЕНТА?! С кого седят на една маса в тази ИЗМИСЛЕНА "пожарна команда",наречена РБ?!Това НОРМАЛНО ли е? Но е ЛОГИЧНО,ВЯРВАЙТЕ ни!!!

14

До 12

преди 8 години

Нищо.Но от сърце.

13

Анонимен

преди 8 години

Ама и Бойко Борисов си избира едни съветници.Нерде Яне Янев,нерде Танев.Да не продължавам със списъка,че ставам много гневен,като гледам как и от кого се управлява държавата.

12

Анонимен

преди 8 години

Другарката Кунева-Пръмова ще преустанови незабавно всякаква реформа в образованието. Някой може ли да каже какво точно свърши тя за 18 месеца като вицепремиер?

11

Pp

преди 8 години

Е как няма как само той да е виновен. В България никой никога не е сам виновен.

10

неграмотния

преди 8 години

Като се обърне колата,пътища много.Не се оправдавай!Трябваше на всеослушание да излезеш пред народа,и да поставиш проблемите.Да удариш с юмрук,и да кажеш:Това не трябва да е така,това ще е така и да одобряват хората.Мълчите като бухали и си пълните джобовете.

9

Прогноза

преди 8 години

След време, турското робство, ще се изучава наравно с герберското такова.

8

Анонимен

преди 8 години

Чудите се къде ги наследниците на Кириак Стефчов ли.Ами ще ги видите в РБ.