46

Анонимен

преди 8 години

Влезем ли в Шенген, маймуните моментално ще ни налазят и вече няма да има спасение от тях. Така че на този етап влизането в Шенген ще бъде най-голямата грешка.

45

Анонимен

преди 8 години

Пази Боже точно сега да влезнем в Шенген. Това ще е поредното национално предателство. Тогава България ще трябва да брани и границите, и бежанци ще приемаме, и критики ще валят от многознаещите западняци относно интеграцията им. А ние ще се радваме редом до познаните ни римляни и на нови индивиди и културни особености. Бог да пази България просто. А този на снимката, заедно с джуджето президент да си опичат акъла, защото може и парламента да гори вече.

44

Бойкист

преди 8 години

До АнонименМутра си ти,Бойко е образован,виж го само как говори,и ще разбереш,ако не разбираш си комунистическо ***,само БОЙКО УРАААААААА

43

Патриот

преди 8 години

Орбан е държавник които води патриотична и независима политика а тиквата е .... тиква!

42

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТака,ще те нацепим през задните ти части,че съвети повече да не даваш.*** продаващ родната си земя ей така.

41

Бойковист

преди 8 години

До АнонименВсички работят здраво,министрите и Бойко,само българския народ пищи,щото е мързелив

40

Анонимен

преди 8 години

Бойковисте, виж само министрите му и кажи кой от тях работи за България и какво е направил до сега. И моля те недей да цитираш само за магистали

39

Анонимен

преди 8 години

Българският министър-председател изрази надежда в бъдеще "да бъдем по-честни към самите мигранти.И най-вече бъдете честни към народите, които са ви поверили съдбата си.На какво прилича това прикриване на престъпленията на мигрантите?На какво прилича това прикриване пред българските данъкоплатци цената на издръжката на един мигрант?Защо разните там военизирани пакистанци, афганистанци, африканци, индийци и др., които прегазват страната ни не се връщат веднага? Толкова ли е скъпо?

38

Анонимен

преди 8 години

Драги ми сънародници, не искам да ви развалям кефа, но:1. Мястото на България изобщо не е в Шенген поради огромната корупция на ВСВ, Прокуратурата, полицията и всяка една администрация изобщо!2. Убавецът Орбан лобира България да влезне в Шенген, нали се сещате защо. За да може критиките по опазване на външните граници на ЕС да паднат върху България, както сега се леят върху Гърция и Унгария. Унгария е външната Шенгенска граница в момента.Така, че се надявайте Боко да е пресметнал ходовете си!

37

Анонимен

преди 8 години

Цепете я през Стара планина тая територия, да става турско и румънско и да приключваме агонията !!!!!

36

Бг

преди 8 години

Борисов го сравнявам с евреина лазар коен предателя на търново жидов гроб за бойко

35

Анонимен

преди 8 години

Ох че КЕФ много сме добре ! Направо подскачам от радост и не вярвам на доходите си !

34

fvdfgf

преди 8 години

Очаквам скоро да изхвърлят България от ЕС. И ми е любопитно какво ще правят с милионите български граждани, които от години живеят в чужбина. Визи ли ще им издават?

33

Анонимен

преди 8 години

Един Премиер политик и интелектуалец се ръкува с друг Премиер-мутра и ***.

32

УжЪсс

преди 8 години

Мястото на България е извън ЕС!България като държава е кръгла НУЛА.За това младо и старо бяга от страната на ***.

31

Бойкист

преди 8 години

Браво,Бойко,и Орбан те признава,обича те цяла България,Бойко,дано управляваш още 40 години,и България ще пребъде,само ГЕРБ,УРАААААА

30

Анонимен

преди 8 години

Остана да кажеш, че в Русия се живее по-добре, от колкото в Италия и край. От Русия бягат и бедни и богати на запад.

29

???

преди 8 години

Орбанеее!!! Сигурно ти е трудно да говориш тези глупости,но те разбирам-гост си ни! Лошото е,че няма кой да прихване от истинсите слова... Тук е България. За нашите водачи правила няма...

28

<><>

преди 8 години

Чакай бе , рекордьори сме по събрани пари от контрабанда ала бала ....а къде са тия пари питай ? Ние по документи може да сме пълни с пари ама питай защо народа взема 400 лв заплати , а плаща високи сметки за абсолютно всичко ? Бойко как лъже не знам ама ...........те скоро нали казаха че сме били по добре от Швейцария ...не не това вече на нищо не го мяза !

27

ХХХ

преди 8 години

Моляяя ? Смятайте за какво лъгане става дума ! Мале мале ..........