17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен-24 БИЛ СИ (ЗАПАЛЕН РУСОФИЛ) ДОКАТО НЕ СИ РАЗБРАЛ,ЧЕ В ПРАВОСЛАВНА БЯЛА РУСИЯ ЕВРЮХИ С МЕКИ КИТКИ КАТО ТЕБЕ НЕ ВЪРВЯТ И ТАМ ТАКИВА ЯДЪТ СЕРИОЗЕН КЮТЕК ПРИ ВСЕКИ ОПИТ ДА НАТРАПВАТ ОТВРАТИТЕЛНАТА СИ НЕТРАДИЦИОННА СЕКСУАЛНОСТ И КРАДЛИВИЯ ВИ ПРОТИВЕН ЕТНОС.

16

Анонимен

преди 8 години

Шороши...шороши-както и да се напъвате тук-каквито и измислици да пишете- руснаците си живеят живота ---а вие баламурници си спамите тук за по 2 лева надник.

15

Анонимен

преди 8 години

Ами ИД гледа от ушанките как превземат България

14

456

преди 8 години

Ех ,Шопе,Шопе ,ако ти си оръжието на нато за новата му хибридна война срещу Русия ...,много са я закършили братята американци! Нещо по качественно няма ли да наемат ,че ти си голем СРАМ!

13

Анонимен

преди 8 години

Дежурните *** вече изсипаха куп истина по въпроса!

12

eleganten

преди 8 години

Не съм чул по нашите курорти да проституират французойки, англичанки и американки....обаче от СОЦ-лагера валяло..Защо ли?!

11

Да го кажем направо

преди 8 години

До $hop......явно наистина си "дървена глава"...Виж офицялният сайт на ски курорта-там ги има данните...ейййй *** си дървен философ

10

Да го кажем направо

преди 8 години

И това е само в България--ами по останалият свят???Навсякъде е пълно с руски туристи-а ние балъците ги чакаме да фалират.За Нова Година,най-многобройните туристи в Аспен са били руснаци-а правете си сметка.

9

щщд

преди 8 години

По-добре руснаци, отколкото ***.

8

Анонимен

преди 8 години

Руските туристи харчат може би най-много пари извън предварително платените за почивката и е голяма загуба за всяка една държава, ако руските туристи намалеят. Германци, англичани и т.н., харчат много по-малко.

7

Анонимен

преди 8 години

До $hop....Шопе,рублата в момента расте-виж борсите....А ти явно живееш 30 години назад--защото съвеТТски модел отдавна няма бе ...Аз съм работил с руснаци-нормални хора които ни уважават.Честен ли си с тях--имаш най-верният приятел....Не са като западняците-които са на принципа-само за пари.....

6

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 7, ти може би първосигнално реши, че те са ги купили тия дни, а

5

до шопа

преди 8 години

ти може да не искаш инвестиции, и да пращаш белите хора в Азия, но си смешен и глупав и такива коментари като твоите свалят нивото на форума и говорят лошо за медията!България има нужда от инвестиции, статията е полезна смислена, дава информация и поражда размисли. А ти си гола водица !

4

Анонимен

преди 8 години

Е нали бяха фалирали бе--нали бяха гладни---Що така сега....Интересно колко Българи-живеещи в просперираща и европейска България са си накупили имоти зад граница?

3

Анонимен

преди 8 години

Тези руснаци, които купуват имоти и живеят в БГ са добре дошли. Повечето от тях са умни и свестни хора, дошло им на ум да избягат от смрадливата евразийска ***. Руските туристи също са добре дошли, това са обикновени хора не правещи на никого нищо лошо, но енергийните мафиоти загробващи държавата с проекти като белене, южен поток, монополисти като лукойл и т.н. трябва да имат забрана да стъпват в държавата. Който е тръгнал да прави бизнес с руснаци винаги е бил прецакан...

2

ююююююююююююююю

преди 8 години

До $hop........"ЛукОйл" България ООД е купена през 2009 година от корпорация "ИмерсиСА" която е собственост на френският клан на фамилия Ротшилд.67% от акциите на дъщерното дружество "ЛукОйл"-България ООД са притежание на "ИмерсиСА".....за цените питайте чичко Ротшилд......

1

Анонимен

преди 8 години

с тия схеми при горивата, Лукойл може да направи още 5 инвестиции по 1.5 милиардатая модернизация няма ли да повиши КПД-то, съответно да понижи цените?