29

Турчин

преди 8 години

До ??? 26. " Ние сме съжителствовали с турците"Скъпи български братя! Искате ли да продължите "щастливо съжителство" с турците? Ние сме готови да се вернат при вас!

28

Анонимен

преди 8 години

До 41За да могат децата да учат историята без да ги льжат... ОК???

27

NemaMajtap

преди 8 години

Do 39Пфу смр.ад, само полу хора коментират на тоя сайт. Да препочитат да забравят историята си и кой и кога ги е клал, само и само да гепят некой лев...

26

haa

преди 8 години

до 16забравил си Батман, родом от град Прилеп :D

25

Анонимен

преди 8 години

Има и много по-зле от нас. Дерзайте !

24

до 32

преди 8 години

хем либерално хем робство :D :D :D за вас руските *** либералното е робство, а диктатурата е свобода така ли ?

23

NemaMajtap

преди 8 години

Ако в "Македонската" история пише че са били под турско робство а в Бьлгарската - че е имало съжителство, лично аз ще призная Македонската нация като поискам техен паспорт.

22

Анонимен

преди 8 години

AKO PUTIN OSVOBODI BALGARIA I SE PRISAEDINIM KAM MAKEDONIA SHTE SME NAI-VAGNIAT FAKTOR V EVROPA.

21

Анонимен

преди 8 години

По-гнъсно текстче скоро не бях чел, чак ми се насълзиха очичките.

20

антипутрераст

преди 8 години

Абе, американците и ЕУ ли откъснаха Македония от Българската нация и ги направиха в нация от зомбирани ***, чиято единствена цел в живота е да мразят българите?Или товя бяха сърбо-руснаците и техните *** в България - комунистите! Сталин. Коминтерна и долните руски *** небългарите-комунисти като Г. Димитровне само откъснаха Македония но бяха предали и българите от Пиринска македония!Затова са толкова надупени към Русия макетата!

19

До tim- 19

преди 8 години

Ами да: по-умни хора от нас Българите са други Българи (в случая македонските).

18

Паисии Македонски

преди 8 години

"О неразумнии юроде ,зашто се срамиш да се наречеш македонче" Македонските братя Кирил и Методи написаха азбука за половин свят(родени в македонски Солун. А за песнята . Лирическия герой моли Путин да освободи македонските земи: Стара планнина ,Рила и Пирин,Тракия и Добруджа от НАТО и от фашистите.

17

***

преди 8 години

Русия е подала молба Великата Македонска Империя да я анексира. Галактическата македонска армия ще защити Путин от сорос и радан кънев :D

16

tim

преди 8 години

може да се смеем на македонците но зареждат нафта за 1.25 и бензин по нисък от нашия и взимат повече пари по проекти от нас

15

???

преди 8 години

"Българино, тук родната ни земя прибра праха на безсмъртния учител, революционер, славния битолски войвода Георги Сугарев, роден в Битоля през 1876 г., загинал за нашата свобода заедно с 22 четници в сражение с турския аскер при Параловския манастир на 22 март 1906 г._________________________________________________________________________________Това е провокация... Ние сме си сьжителствали с турците. Нали така пише в учебниците по история!

14

tim

преди 8 години

всяка държава си гледа националния интерес само ние българите сме много далеч от този термин просто едни послушковци затова няма да се казва че е имало турско робство а съжителство затова един по един големите български писатели изчезват от учебниците затова още малко ще отречем левски и другите не добре накъде е тръгнала българия.

13

Анонимен

преди 8 години

*** (путин и измислената от комунистите нация македония) с какво право се гаврят с песен за български войвода загинал с цялата си чета за свобода и права..........

12

Анонимен

преди 8 години

Василев реди здраво опорните точки на Козяк със стахановски устрем.

11

tim

преди 8 години

има и по умни хора от нас българите който си знаят интереса

10

Анонимен

преди 8 години

KORENITE NI IDVAT OT VREMETO NA ALEKSANDAR MAKEDONSKI SIN NA FILIP.