14

До 19

преди 8 години

Изобщо не схващаш какво стана.Капитализмът не е червен, син, зелен, пембен и т.н.При капитализмът всеки се опитва по всякакъв начин да отхапе по-голямо парче от кокала, но ти разделяш това отхапване по партиен принцип и искаш само хора от "твоята" партия да отхапват от кокала, а на друга партия да й е забранено. Точно заради това партийно мислене сме доникъде. Най-голямо парче от кокала отхапват мафиотите от партията, която е текущо на власт и нормален бизнес няма. В това е проблемът.

13

Факт

преди 8 години

Първата работа на СДС, когато взе властта след 1989-та година, беше да разтури съдебната система и МВР и да назначи там своите некадърници. Това се вижда най-добре при съдебната система, която от 26 години е доминирана изцяло от Сините и е най-критикуваната. Разбира се МВР не са по-добре, защото и там Сините взеха властта преди 26 години и никога не са я давали на други, въпреки различните министри.

12

Мнение

преди 8 години

Държава, в която да имаш желание да учиш и да си отличник те прави *** в очите на съучениците ти, и в която разни анаболни неграмотници с анцузи, въртят бизнеса и печелят за ден, колкото един специалист за година, няма бъдеще.

11

+

преди 8 години

Съвсем нормално нещо в западната демокрация. Липсват само престрелките в училище.

10

Бля, бля....

преди 8 години

Точно местни сутиньори, па и точно от Монтана....

9

Анонимен

преди 8 години

Me4tata na devoikite e da budat prostitutkiA na mom4encata da sa mutriVijdame go vseki den po uliciteCennostnata sistema q nqma

8

Анонимен

преди 8 години

пълни глупости - те сами си се навиват доброволно!

7

Анонимен

преди 8 години

И какво, оказва се, че всъщност няма факти за привличане на отличнички, още по-малко пък масово.Предложили са на една и тя отказала.

6

7

преди 8 години

местните сутеньори - е като се знаят защо няма последствия?

5

хахо

преди 8 години

хе хе , НИКОЙ не ги кара на сила. Сами си решават какви да станат. Като видят на хляба мекото и не можеш да ги спреш :) ... еманципация ...

4

Анонимен

преди 8 години

А богатите двойкаджийки са си такива,нали?

3

Анонимен

преди 8 години

20 случая!!! Това е равносилно на 20 убийства на деца! Къде е държавата!

2

Чичко поуицайчо

преди 8 години

Боже пази България !

1

OMG_Lucker

преди 8 години

Боко и Цецко казаха, че са преборили престъпността, така че това явно не е вярно! Ич даже!