117

Анонимен

преди 8 години

"Калинките" са си най добре, а те са много. Държавата не контролира какво става с назначения на хора на странни високи длъжности без да имат образование дори в държавния сектор. Разликата в заплащането също никой не го гледа. Всичко в България става само с мой човек. По умните и можещи хора се държат умишлено на ниско ниво. Който е по-близко до шефа, той е добре дори и без образование.

116

Gost

преди 8 години

Леле аз като съм с три и работя при бащами да не съм образован слабо друг е въпроса никои не разкрива места по специалноста един град като троян ловеч видин враца тетевен угърчин изобщо всичко е на дедо йоцо и казвате да не бегаме кво да правим а кажете

115

-

преди 8 години

Разбира се, че има работа за вишисти - например да продават чорапи на пазара

114

Кирил Софийски

преди 8 години

Кои са тия икономисти ,нихната .....да....! Нали и аз съм магистър икономист ,държавен служител и съм работещ беден !

113

Безпартиен

преди 8 години

Въобще не мога да се трогна. А озлобените сте просто едни миши душици. Обърнете внимание на това да обичате повече себе си и се самоуважавайте преди всичко. Аз не съм се оплакал от нищо. Няма смисъл да се сравняваме постоянно с чужди държави. И там си има кусури, сами трябва да си да си наредим нашия двор. Българинът му е в манталитета да мрази по успели българи (това ни е още от турското робство, което ни е изравнило (после да не разправят, че е нямало, защото резултатите още си личат)

112

Анонимен

преди 8 години

До edarbiznesmen Едър ти е само селския ***, за разлика от микроскопичния мозък !

111

мъкааааа

преди 8 години

До Безпартиен На Петър Ганев и въобще на ИПИ не им е за пръв път да говорят невероятни глупости ! То не че някой им обръща внимание, но явно са много зле, щом не се усещат и продължават !

110

Анонимен

преди 8 години

Мисля да си купя нов Пассат а вие ривете, бачкайте работа на полето много.

109

El

преди 8 години

Някои хора са много далеч от реалността.

108

ленин

преди 8 години

До Безпартиен. Чак ме просълзи! На 26, а вече Шекспир!

107

ленин

преди 8 години

Защо си го причинявате?

106

я па тоя

преди 8 години

до 133 некъФ бизнесменСладур не можеш да ми платиш толкова малко колкото малко аз ще ти работя .

105

една дума

преди 8 години

Глупости!!!

104

edarbiznesmen

преди 8 години

До всички висшисти без работа. Елате в моята фирма. Търся постоянно работници на минимална заплата, защото работата е лека.

103

edarbiznesmen

преди 8 години

В моята фирма съм въвел почасово заплащане. Затова работниците ми работят здраво. Плащам им по 2 лв на час. Така за месец получават минимална заплата. Трябва да се въведе почасовото заплащане за всички.

102

Анонимен

преди 8 години

Може ли някакви си икономисти да изнасят факти, които да противоречът толкова много на официалната политическа доктрина, че висшето образование в България за нищо не става. Май ще има ново Белене за тях.

101

Безпартиен

преди 8 години

Казват, че държавата не можела да се меси в пазара на труда.... Напротив може. Особено в основните сектори. Може ли да работиш в банка (приятелката ми) и да стартираш с под 500 лева заплата, а оня ''Хампарцумян'' да взима по 200 000 евра месечно от моите данъци и да казва, че всичко е наред Защо не се въведе почасовото заплащане и тогава ще се види кой колко работи и кой стои и клати стола в няква администрацийка. Могат да се вдигнат заплатите поне в 8-10 отрасла почти тройно....пари има.

100

Г.Т

преди 8 години

Тия икономисти да дойдат да ме видят мен и приятелката ми! Бакалавър "Топло- и ядрена енергетика", магистър "Топлоенергетика", жената с 3 бакалавърски дипломи по "Икономика" - на 2-рия ден след заплата вече я няма! Аз по специалността си не мога да работя! Защо ли? Еми вече няма енергетика! Тя по специалността си не може да работи Защо ли? Защото то и икономика няма вече!

99

veskatodorova52

преди 8 години

До Безпартиен142ТОЧНО ТАКА Е.ТОЗИ ДЕТО Е ПИСАЛ СТАТИЯТА,НЕЩО НЕ Я Е ПИСАЛ С ДАННИ ОТ БЪЛГАРИЯ...КОГО ЗАБЛУЖДАВА?

98

Rabotodatel

преди 8 години

abe malko sa horata v BG, koito ZARABOTVAT nad 3000 lv. Gordeia se s moite!