12

mitova

преди 8 години

Съгласна съм с ***. "Реформата" е в това да накарат хората с увреждания сами да си изкарват прехраната!Те само ще ги "насочват" за каква работа стават! Срам и позор за такава държава!Ще правят икономии от инвалидите, а ще пръскат милиони за куп екстри на правоимащите!

11

Анонимен

преди 8 години

И като инвалидите са толкова много, как ще им се намерят толкова работни места. мнозина взимат пенсии от 10-15 че и повече години и не са работили, на каква работа ще ги връщат, ами те и предприятията на някой вече ги няма. Да не би новите правила да важат само за нови инвалиди.

10

преди 8 години

От всичко това става ясно, че държавата иска да се отърве от хората с увреждания.Ще видите как "комисията" ще реши, че човек с отрязани крака (например) може да работи в кол-център и ще спре помощите....То на този принцип всеки може да работи! Даже някой със 100 % инвалидност може да намери приложение... Да, ама НЕ!

9

въпрост

преди 8 години

ТЕЛК, само по себе си означава Териториална експертна лекарска комисия... та какво х*ят ми ще премахва и ще слага ново?

8

Анонимен

преди 8 години

Най-после да се направи нещо срещу кухото пенсиониране.Поне 40% от инвалиди пенсионери са менте.

7

тотко

преди 8 години

Братя инвалиди-аз съм един от вас,живея с пенсия по общо заболяване и работя на 4 -часов работен ден.Работя защото едни хора се смилиха над мен.Защо полицаи и военни си останаха с привилегиите а посягат на нас ?Защото те можеха да протестират ,крепят властта и оръжие имат.Ние сме им най-лесни просто от нас не очакват никаква реакция.С какво да протестираме ? С патерици и протези ли ?

6

Анонимен

преди 8 години

Одобрява предложението!!

5

Анонимен

преди 8 години

Тоя хиперактивен протестър колко поразии направи - просто не е истина! Това ли са му рИформите? Видя едно око у слепия - иска и него да извади! ***, дано!

4

Анонимен

преди 8 години

Иване, я предложи какво трябва да се направи...

3

Иван

преди 8 години

Ласкин отдавна трябваше да пребие това нелепо създание на природата Москов.За пореден път се убеждавам, че управляващата партия има И.д.иоти за министри.Москов, моето момче, това, което закриваш, циял живот пред вратите му висиш ти пожелавам.

2

Бай Миле

преди 8 години

Аман от луди хора, няма от къде да вземат ами на инвалидите посягат...срам и позор! Защо не резнат първо милиционерските привилегии и пенсии?!

1

Анонимен

преди 8 години

Защо не се хвърля толкова енергия за откриване на работни места за младите ци****, ами зора е да работят инвалидите. Първите са млади, здрави и прави и взимат повече помощи отколкото пенсийте на вторите.