36

Анонимен

преди 8 години

Добре де,така и така стана скандал,защо не направим бартер с тези ваксини с друга европейска държава,да речем за аспирин? Защото отсреща,ще ни се изсмеят и ,ще питат бъзикаме ли се,или вече живакът силно е увредил мозъците ни!

35

We

преди 8 години

Интересно къде ли работи сега този ексминистър и интересите на чия фирма защитава?Гледайте руския филм ,,Ваксина на страха ,, и ще ви стане ясно!

34

Анонимен

преди 8 години

Нагло , цинично тоз ако се изкаже така в някоя бяла държава това ще бъде края на кариерата му и единствената работа която ще хване ще е боклукджия .

33

ha ha ha

преди 8 години

До Анонимен 17Ама Вие наистина ли вярвате, че ваксините против холера са само за мигрантите?Нали ако избухне епидемия, ще ваксинират всички подред - и нас, и нашите деца и мигрантите.Не вярвам на нито една дума на управляващите, защото досега сме били лъгани непрекъснато и във всичко.

32

Анонимен

преди 8 години

36 - Във ваксините НЕ се съдържа живак.Има живачни съединения. Но те са напълно безвредни, така както натрият в трапезната сол няма да ти изгори езика (чистият натрий ще го изгори).

31

Анонимен

преди 8 години

Абе Москов и тоя пъпеш от снимката, като са толкова отворени, защо не ваксинират децата си публично в студиото на някоя от телевизиите, които непрекъснато обикалят да лъжат хората. Интересуват ги единствено комисионните, с които се нагушиха, а дечицата - кучета ги яли. Нали не са техните.

30

Анонимен

преди 8 години

32 - И не, Европейската харта НЕ Ви дава абсолютно никакво право да бягате от отговорност и да застрашавате живота на околните.Стегнете се и си ваксинирайте бъканите гнусните деца!

29

Анонимен

преди 8 години

Още един бездарен гербераст, специалист по обикаляне на сутрешни блокове е пуснат на амбразурата да защитава крадците.

28

Анонимен

преди 8 години

32 - Не сте права, защото Вашето решение да не ваксинирате детето си може да изложи на опасност други хора.Не може да плъзват епидемии заради капризите на хора като Вас!

27

Анонимен

преди 8 години

Да няма прблем пентаксим.Има проблем с турският Пентаксим и ваксината за хипатит В.ЕНито една от двете няма разрешение за ЕС.

26

Анонимен

преди 8 години

До азПо твоята логика няма проблем да ползваме и сомалийски ваксини,стига да са евтинки.За това сме в ЕС,за да спазваме някакви стандарти,а иначе при силно и често главоболие навремето са лекували с трапанация

25

гтф

преди 8 години

проблема е, че ваксината е турска, както знаем от турция нищо хубаво не може да се очаква.

24

Площад Оставка

преди 8 години

За тез пребоядисани комунисти щом и родителите станаха сектанти ...

23

Анонимен

преди 8 години

В момента от общо 316 болници в България, 103 са частни.Инвестициите за създаването и развитието само на най-големите 10 клиники са грубо около 700 млн. лева, като основна част от тях са направени през последните пет години. Собственост - пряка или скрита - на лекари. Министри, зам.министри на търговията със здраве.

22

Проблемът е цар $

преди 8 години

През октомви 2014 г. избухва скандал относно обществена поръчка на шествалентни ваксини за деца, която министър Ненков спира и обявява пряко договаряне с фирмите доставчици.

21

Анонимен

преди 8 години

Анестезиолог към възрастна пациентка:- Бабо, предлагаме два вида упойка за приспиване - немска, която е по-добра, но скъпа, и българска, която се покрива от здравната каса.- Щом касата я покрива, приспи ме с българската, докторе.Анестезиологът запява: "Аз съм Сънчо, ида от горица..."

20

Анонимен

преди 8 години

NE SE VAKSINIRAITE SHTE SE ZARAZITE S AOTIZAMOT JIVAKA

19

Анонимен

преди 8 години

Колумб открива Америка през 1492 г. После над 100 милиона индианци отиват в по-добрия свят. Нашите добри приятели американците са спомогнали за това - например с награда 25 цента за скалп. Имало е и по-хуманни методи - с ваксинация, например. Щатските лекари открили ,че ваксината за едра шарка е безопасна за европеецза - дългосрочен имунитет, но смъртоносна за ***. Така че, драги индианци, не роптайте - продавайте земите си и се ваксинирайте. Казах!

18

222

преди 8 години

А С ТИЯ ТУРСКИ ВАКСИНИ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ЕС ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ИЗПИТВАНЕ ,ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ СЕРТИФИКАТ..ВСИЧКИ КАТО СЕ ПРАВЯТ НА ЗНАЕЩИ В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ ОТ ЕДНА СТРАНА ЩЕ ОСТАВЯТ ДЕЦАТА БЕЗ ВАКСИНИ, ОТ ДРУГА ГИ ОБРИЧАТ НА АУТИЗЪМ И СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ ОТ ЖИВАКА..

17

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да не съм фен на ,,мигрантите",обяснението,че ,,живачната"ваксина била за тях направо ме ужасява,че ние да не сме някакви нацисти!?