7

:)

преди 8 години

Да са живи и здрави да си харчат милионите от немски бабички, английски алкохолици и полски колхозници :) На Черноморието нормален човек с пари няма да стъпи никога. Това са фактите. Сравнени с Гърция сме пълна, ама пълна нула.

6

yea

преди 8 години

всяка година ги пишете същите глупости, и за имотите и за икономиката и тн тн. а реалноста говори друго. на немците не им е до купони

5

Анонимен

преди 8 години

Наще хотелиери се надяват на 100 годишни немски бабки да им пълнят хотелите. Само че елитните западни курорти по море вече са си запълнили сезона , а ние тепърва рекламираме. Нали вече руснаците ги бяхме зарибили, защо са ни бабки от Германия?Кой нормален западен турист ще избере България пред Палмите на Хърватия ? В България идват са западни пубертети за алкохолен туризъм.

4

Мирела

преди 8 години

Сидеров е нашият водач. Ние, всички истински българи му вярваме безрезервно, защото той ще ни изведе от колониялното робство в което се намираме от повече от 25 години. С помоща на Русия можем.

3

нЕма файда

преди 8 години

В това ,че алкохолните туристчета пак ще дойдат няма съмнение ние сме им евтина дестинация въпроса е каква ще е ползата от тях . Оставам с впечатлението ,че при тях цялата пара отива в свирката добре е ,че купонясват ,но в останалото са гола вода.

2

Гошо

преди 8 години

Супер, ще пропуснеме значи черноморието, отиваме в Гърция. Тука нека си ги канят нашите гостоприемници, да ги напиват и да им взимат жълтите стотинки, като си мислят че са направили големите пари!

1

работник

преди 8 години

Еха обещанията на хотелиерите за заплати ще нарастнат, но както винаги ще останат неизпълнени. За какво да се радваме - на 400 лв заплати по морето?