82

Дане

преди 8 години

Долу Цеко от Алеко111

81

Анонимен

преди 8 години

До me 101Ганьо, за вас *** трябва да направят бронирани кабинки на лифта и пак ще намерите начин да направите беля.

80

Дане

преди 8 години

Долу Цеко от Алеко!!!

79

Анонимен

преди 8 години

До me 101Абе то и асансьора не трябва да спира между етажите ама като скочиш два пъти и той спира.ТОЧКА!

78

me

преди 8 години

Там е работата, че няма значение какво е правело детето по време на движение. Тази врата не трябва да се отваря в движение. (Точка). Ако вратата се отваря без никакъв проблем отвътре, каква е гаранцията, че утре няма да се изсипят от нея още деца. Все пак децата са неконролируеми, докато се обърнеш и са направили някаква дивотия. Но ако едно 5 годишно момче може да отвори врата "със защита", за каква поддръжка говорим изобщо. И наистина, клиентите има застраховка, да си плащат от Витоша-ски.

77

БГ

преди 8 години

Това е САБОТАЖ и случай е криминален, а ДАНС и прокуратура са длъжни да се заемат за да се види дали нарочно не е повредена тази и всички кабинки за да не се ходи и вози човек или е война между концисионери за сметка НАШИЯ ЖИВОТ.....Мамицата им ако е така

76

Анонимен

преди 8 години

Аз не ходя там именно заради старите съоражения. Каквото и да говорят ако всичко бе изправно и ОК - детето нямаше как да падне. Все пак говорим за дете - не стои като забит пирон, нали? Но определено вината е на фирмата собственик, не разпъвайте башата а се поставете на негово място/ако можете/ - 15 минути да се чуди дали детето е добре или не. Това е реалността. Всичко друго - бащата бил еди какъв си, детето било палаво, подпирал това и онова са следствия и елементарни догадки! Факта си е факт.

75

Мине Цеков

преди 8 години

И аз съм от 6-годишен на ските на Витоша, но доста по-отдавна от бащата на детето - бях студент, когато строиха лифта. Не помня някога да се е отваряла сама врата на кабина - технически е невъзможно! Даже с бутане отвътре не става. Но с този концесионер всичко е възможно - преди три години и седалка на драгалевския лифт се откачи от въжето и смаза краката на една момче - пак за сефте от 50 години, от когато е лифтът там! лифтовете са стари, требват нови, но първо требва да харизат Витоша на Цеко

74

(-_-)

преди 8 години

И все пак ми се струва, че таткото спестява нещо.. Законите на физиката не могат да се изопъчават и не са подвластни на човешка немърливост (било то от страна на фирмата или родителя).. Вероятно ще се опита да дрънчи фирмата за пари сега.

73

Анонимен

преди 8 години

*** народ - слаба държава! Нашата е една от най-слабите, какъв е извода за народа ни?

72

Анонимен

преди 8 години

novanews.novatv.bg/news/view/2013/06/09/51764/%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D0%B8%D1%84%D1%82/

71

до 76

преди 8 години

На мен лично такова нещо не ми се е случвало.Ако ми се беше случило задължително щях да подам веднага след слизане устен сигнал, а в последсвие и писмен с копие до Софийска община.Както съм подавала сигнали за много неща.Хора,научете се,че само когато има гражданско общество,само тогава ще имаме качествени услуги.Ако си загрижен за себе си и за околните така се прави.Защото,ако имаше подадени такива сигнали сега концесионера няма как да твърди, че всичко е изрядно, защото е минал профилактиката.

70

измамници

преди 8 години

Спомнте си подписа на кой кмет, сега премиер седи под договора за престъпната привитизация на витошките лифтове - Бойко Борисов.

69

Анонимен

преди 8 години

Познаавам семейството. Бащата е изключително *** и невъзпитан човек. За жалост детето е негово копие. Майката е свястна жена, но с човек като Любо е трудно да се бориш. Голям късмет е извадил Влади, да е жив и здрав.

68

Чичо

преди 8 години

До Анонимен Абе ти МАЛОУМНИКИ ЛИ СИ БЕ, ТЪПАН ТАКЪВ ПЪЛЕН *** СИ. МОЖЕ ЛИ ТАКА НЕАДЕКВАТНО ДА СЕ ИЗКАЗВАШ? НЯМАМ ДУМИ.

67

Лилл

преди 8 години

Голям екшън с тези салта и прескачания, а реално сигурно му е било скучно и се е заиграл

66

dan

преди 8 години

"... дъската за сноуборд, която той бил пригодил за маса за закуска." - бащата е подпрял единия край на дъската във вратата и тя се е отворила ... какво да говорим повече?

65

Иван

преди 8 години

И така между другото, какво стана с ония тежки машини, за които уж не се знаеше на кой са? Защо вече никой не се интересува?

64

манол

преди 8 години

Един се завира в ескалатора за да хване левчето на сина си. Чупи си крака. Молът бил виновен. Татето пие в кръчмата, детето кара по платното велосипед. Друг се шматка около НДК, зяпа настрани и бърбори с приятели. Синът му се покатерва на парапет и пада като круша от 5 метра. НДКато виновно. Този проломоти в първото интервю, че връзвал обувките на аутистчето,после някой му каза да мълчи, за да вземе едни добри пари от собствениците. Ха, вече и децата си заложиха, жените отдавна са ги прежалил

63

Анонимен

преди 8 години

Аз също карам от дете на витоша и истината е, че сега кракът ми няма да стъпи там, освен лятото. Скоро ще валят седалки и кабинки.