12

Пешко

преди 8 години

Защо не се изучава Симеон Радев? Защо не се изучава Георги Марков? А, другари?

11

Пешко

преди 8 години

До До Пешконе ми излизай с тия номера - нито Ботев е махнат, нито История Славянобългарска, нито някой е забранявал кръщенето. Кутевизмът е като вирус, само Кутев си го каза

10

Анонимен

преди 8 години

То така се прави. Първо уж го местят, след време го затриват съвсем.Пример: Виж какво се случи с източно-православната вяра на българите.Първо преместиха датите на православните празници съобразно католическия календар.В наши дни рядко се среща българин, който знае как точно изглежда източно-православния кръст.В България 95% от кръстовете на черквите са католически.

9

Пешко

преди 8 години

Хващам веднага бас, че пискащите тъдява кутевци (както и мнозинството пискащи у фейса) не са чели никога История Славянобългарска и от нея знаят едно единствено изречение (ако въобще и него знаят).

8

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

ЕТО Я ЦЕЛТА "..........Произведението "Даваш ли, даваш, Балканджи Йово" обаче няма да се изучава."

7

Един

преди 8 години

Не го местете в 9-ти клас, сложете го И в 9-ти клас.

6

Oleee

преди 8 години

*** безродни ни управляват !!!!

5

Тинев

преди 8 години

От както ТРОЙКАджиите започнаха да управляват България, я отписах. Едва сричащите, КУПУВАЩИТЕ изпитите си / пожарникари, фиСкултурници/ окупираха властта и последствията се виждат. Начело на държавата са и НЕ образованите депутати / сега им организират ПУЦ-ове /.Е, що чакате проспериране?Ще просперират неуките но хитри тарикати.

4

:(

преди 8 години

Пак ли тази Кастрева...? Още от учителската стачка ми стана противна,ама много!!! Намърда се в министерството, а преди беше слуга на предния министър Вълчев, който досъсипа образованието с тези делегирани бюджети! Жалко за България,жалко за всички които милеят за родината ни...! Продажници!

3

Анонимен

преди 8 години

Тук съм съгласен! Да се учи Паисий в 5-ти клас е прекалено рано! Децата още не са минали основния материал по история, за да могат да оценят произведението! Същото е и с "Под игото". Учил съм го 2-пъти - в 5-ти и в 8 или 9-ти клас. В 5-ти клас изобщо не можех да разбера защо ни карат да го четем...В 8-ми го прочетох за 2 дни, от *** до ***, и до 12-ти го бях препрочел поне още 4! Не трябва да се рискува децата да намразят нещо, само защото не го разбират. Всичко с времето си!

2

ИДИОТ

преди 8 години

Това е КРАЯ! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

1

Анонимен

преди 8 години

Тиквени майкопродавци !Ама с тая празна кратуна начело на Държавата, така ще е ...БГ нацията деградира тотално ...