105

анонимен

преди 8 години

а защо се вдига непрекъснато шум около литвиненко и някакъв полоний

104

Анонимен

преди 8 години

в русия политическите убийства и репресии са ежедневие

103

33

преди 8 години

Този злобен вманиачен, жесток чиновник от американската система за следене и ликвидиране на хора потвърждава тяхната ФИЛОСОФИЯ, ЧЕ ВСИЧКИ НЕУДОБНИ, ИЛИ КОИТО КАЗВАТ ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ !!

102

Румбо

преди 8 години

По времето на тоя ЦРУ разработи доклад за Балканите,в който се твърдеше,че в региона перспективни нации са турците и албанците,а неперспективни-сърби,македонци,българи, изобщо славяните.С перспективните трябва да се работи и да им се помага,а неперспективните-да се неглижират.За унищожаване пряко не се говореше,но имаше подобни внушения.Та от тогава съм силно охладнял към такива "съюзници"!

101

Зязя

преди 8 години

Значи ...да бъде екзекутиран...ами поканете го и него на чай с полоний. Излиза така че западните агентури не могат да гарантират живота на руските агенти,минали на тяхна страна. Използват ги за доставка на информция и после...дават им един куп пари да им се порадват до когато могат...ако това го беше казал някой от руските служби, щеше да е обявен за кръволок.

100

ШибиРиби

преди 8 години

Сноудън е едно гoвнeнцe, зарязано от приятелката му дето се сучеше по пилоните в Хаваи. Да си пие водката и да пали свещи да не го пратят обратно при поредния обмен на екзотични видове

99

Анонимен

преди 8 години

За Сноудън не знам , ама за троловете скоро няма да има и за пица...

98

Къро Мотиката

преди 8 години

До вчера дежурните соросоанални лезии тук квичаха за очистения в Англия руски предател Литвиненко. Там даже изобщо не е ясно кой го е свитнал, ама сега за всичко е виновен Путин. Така едно време Сергей Антонов го отнесе за атентата срещу папата, тука разни седесарски разстройства квичаха в един глас с Дойче веле и Свободна Европа, па когато папата каза, че не сме ние, никой не се извини!Интересно, никой от тях ли няма да заквичи за методите на ЦРУ?

97

Анонимен

преди 8 години

169- то и аз го гледах , а и аз си мислех същотото -"как такъв може д е ръководил ЦРУ" . После си спомних за това как се чудих преди години , колко ли са изпаднали руснаците за да може шушумига като Путин да ръководи ФСБ .

96

Bayazitz

преди 8 години

Ami togava za6to revete za onzi predatel Litvinenko

95

Анонимен

преди 8 години

169 Защо беше си напълно прав

94

Анонимен

преди 8 години

164 За кое бе о...лигофрен червен Кое е агресивното и завоевателното . Това че ти пазят г.за от *** ли

93

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Гледах го този шеф по телевизията !!Не съм мислил че такъв *** може да ръководи ЦРУ

92

Анонимен

преди 8 години

166 Не по п.уткински

91

Анонимен

преди 8 години

165 Как какво е направил сноудън бе к.ретен издаде секретна информация на Русия , това малко ли е . Естествено че ще бъде съден . В която и държава да беше на работа в такава иснтитуция ида беше направил същото щеше да бъде преследван от закона

90

Анонимен

преди 8 години

Демокрация по американски.

89

Тео

преди 8 години

Когато бивш шеф на ЦРУ говори за екзекуции на престъпници(а Сноудън е такъв в очите на САЩ) поради възгледите му, това е наистина страшно. Какво е направил Сноудън? Издаде сектретна информация - т.е. ИСТИНАТА на света. И за това трябва да бъде екзекутиран? Като Етел и Джулиян Розенборг, които издават атомната бомба на СССР? Иронично, но това спира плана Патън. А ако беше изпълнен планът Патън колко радиация щеше да се върне в САЩ? Този човек представлява голяма част от управляващите тази страна.

88

Анонимен

преди 8 години

161 много добре знам какво пиша , виж и подредбата на страните тя не е по бвп а по пазарна капитализация на компанийте анадък

87

gishena

преди 8 години

Тая *** ще говори кой колко жертви е причинал. *** наглия ***.

86

Аз съм 152

преди 8 години

До Анонимен 154Пиши, пиши, с всеки ред показваш кои сте, колко ви е акълеца! Мухля.сал, знам българския в съвършенство. Мога да ги напиша такова, че даже мястото, откъдето си излязал да гадиш по земната твърд, да се изчерви от неудобство! А Чикатило е украинец, тях нали ги величаете!