46

Анонимен

преди 8 години

Манолски, майката му е фалшива винетка и един фалшив номер на колата. Ако тръгнат да те спират, намаляш, намаляш да ги успиш и газ до ламарината.

45

Льольо

преди 8 години

като имат таблети и цъкат за онлайн проверка за какво са стикерите на стъклото тогава? :D Я се осъзнай малко

44

Манолски

преди 8 години

кви пътища бе, нали магистралата се продъни месеци след откриването и ?! Нали Боко тиквата се бие в гърдите как много усвоявал и прибирал средства в хазната ? Сега като се правят половината хора на луди и не си купят винетки и ударят чертата ще видят, че приходите са пак толкова. Седят едни канцеларски мишки в АПИ, плюнчат моливите без да разсъждават трезво или както се казва в поговорката: "Пременил се Илия - погледнал се ....пак в тия"

43

Анонимен

преди 8 години

Оф, нали имат таблети, като щракне и системата показва, че не си платил. Това значи, че си я лепил на целофан от цигари и си я плюнчил на стъклото. Дръж за мудете!

42

Манолски

преди 8 години

да така е, но не вярвам да те глобят ако имаш стикер, но не носиш касовия бон с номера на автомобила :D

41

Яга

преди 8 години

Тази Винеткова ли е, Минеткова ли, ще я превърна в гущер! Гуши- гуши- гуши!

40

Анонимен

преди 8 години

При закупуването на минетката се представя малкия талон на колата и се записва номерът и. Трудно е да крадете от КРАДЦИ!

39

Анонимен

преди 8 години

В България, за една и съща бюджетна услуга плащаме по два и повече пъти.

38

Анонимен

преди 8 години

До сега винаги съм си купувал, тази година си я делим трима.

37

Анонимен

преди 8 години

Василев, ти си селяндурин! Пари срещу нищо не се дават. Качеството Василев, качеството!

36

Манолски

преди 8 години

сметката е много проста:От увеличението на винетките ще изкарат около 100 млн. лева повече1. Бойко се хвали, че са влезнали в хазната 3 млрд. повече 2. Гласувха си допълнителен заем от 5.3 млрд. лева3. Редно е акциза върху горивата също да покрива част от масрафа по подръжка на пътищатаВ този ред на мисли питам аз за кво разлайват кучетата и вдигат на бунт народа за едни пикливи 100 млн ? Историята с Батко и братко и тем подобни показва, че се краде на поразия от народа. Запомнете го !

35

някой

преди 8 години

До: 61Ми аз и досега не съм си купувал. Карам само в София.

34

някой

преди 8 години

До: Extra bassЗа сведение телефонът ми струва само 100 лева.

33

Анонимен

преди 8 години

Свинетка Павлова е нагла кифла!

32

Kro

преди 8 години

Аз така както гледам, винетка ми е нужна само лятото.. 97 лева да плащам няма да стане! Неискам да храня децата на Павлова.. или на другите 240 пиавици.! Годишен данък, бензина, застраховката, консумативи за автомобила който е на 20 години.. представям си за тези новите какви са им разьодите.! Но също така алтернативата за мен е колелото(има голямо разнообраз). Колата в гаража.. Хубаво колело здравословно и най-вече без такива разходи.. Мислех преди 2 години да си взимам нов автомобил отказах се

31

До EXTRA BASS

преди 8 години

Да.Написал си пълна простотия.Хората не си купуват винетка не защото са прости и стиснати според теб,а защото имат достатъчно мозък/за разлика от теб/да осъзнаят,че за пореден път ги дерат спекулативно.Някой го наричат гражданска позиция.За съжаление винаги има продажници като теб.Вие сте два вида.Едните надъхани и с промити мозъци,другите сте платени.Ти от кои си?

30

Анонимен

преди 8 години

Едно нещо дето работи не се пипа или поне не с бойния чук, защото после няма да работи.

29

Анонимен

преди 8 години

До Мнение Като не искаш да даваш пари на държавата, трябва и да не взимаш нищо от държватаОткажи се от пенсия, помощи, социални, детски, здравеопазване, образование, пожарна, полиция, армия, спешна помощ, инфраструктура....щом не даваш, няма и да взимашизнеси се на землянка в гората и не ползвай нищо държавно

28

Анонимен

преди 8 години

Борисов., нали не си забравил, че са те учили, че на всяко действие има има равно по големина и противно по посока противодействие?

27

Манолски

преди 8 години

аз напомням на АПИ: Таковайте си майките, убитацииии :D