41

Анонимен

преди 8 години

До някойБухенвалд не е бил лагер на смъртта а трудов лагер, има много материали по въпроса, много учени са правили изледвани в които са доказали, че масово избиване на 6 милиона нито имало нито е практически възможно.

40

Анонимен

преди 8 години

"В лагерите на Белене няма останки от кости.Комунистите претрепвали политическите с тояги,след което ги хвърляли на прасетата "Бре тия прасета много яшни бе, всичко с костите си изяждат, каква порода са били? От къде тая инфорация. Има ли имена на изядените от прасетата? Къде се сусороуродните медии да направят филм за претрепаните с тояги политически и дадени за закуска (или ордьовър) на прасетата. Къде са техните близки да разкажат за тях в медиите, да правят помени и почитат паметта им?

39

Анонимен

преди 8 години

До ГенадиГенчо, та значи си ходил на Белене и си видял да се белеят кости? Че това е позор за демокрацията, да оставят непогребани костите на мъртъвци! Не е по християнски, нито по мюсулмански! Послъгваш яко! Такъв ли си по натура или само в определени случаи го правиш?

38

Анонимен

преди 8 години

Пак см на последно място! Срам! Да се стегнем и надминем отличниците! А как сме в категория "ножове"? Ами "брадви"? Сигурен съм че по ритане сме в по-предни позиции.

37

Анонимен

преди 8 години

Това е така, защото в бойколандия основно се използва гранатомети както от престъпността така и от властта - га баце главсек май и гаубица беше домъкнал срещу мирен гражданин!

36

Кирил Софийски

преди 8 години

Да тук все още се ръгаме и колим с ножове и разни други остри предмети !

35

Анонимен

преди 8 години

С най малко убийства и с най много самоубийства. В процентно съотнощение на брой население

34

РОССИЯ

преди 8 години

според статията ние трябва да догоним албания.а кои знае може би да сме на първо място аз на медиите не вярвам

33

ПУМИЯ

преди 8 години

Егати темата на Бг новинар !!Много гореща тема БРАВАС БРАВАС!!

32

някой

преди 8 години

До: номер 49Внимавай какво говориш, човече! И Бухенвалд също е бил трудов лагер.И какво сега ще кажеш за Бухенвалд? Че там също не е имало избити или умрели от глад, бой, работа и мъчения? Хайде полека с митовете и легендите!

31

УЧИТЕЛЯ

преди 8 години

Тук се ползват боксове, брадви и тесли...

30

някой

преди 8 години

Всъщност, статистиката която намерих е от убийства изобщо, тоест включват и наръгани с нож, пребити и удушени. Статистиката е по данни на UNODC, така че може да и се вярва.Според този списък, Сърбия и Македония имат по-малко убийства от България.Или те не спадат към Балканите?Виж, най-добре са в Лихтенщайн (2012 г.) и Монако (2008 г.) Там за съответните години убийствата изобщо са били 0 бр.Та кой казва, че било хубаво да живееш във велика и голяма държава (като Русия)?

29

Минко в 5ти клас

преди 8 години

До Генади 36Съвсем си тзтрещял бе Генадий!По времето на соца всяко дете можеше да си играе до полунощ на улицата без да го загледа нищо един герберски пергишин! Сесил Каратанчева се беше оплакала ,че онзи и е бил бая навит!

28

Генади

преди 8 години

До 40Ами *** на остров Белене да ги видиш костите на убитите при соца, щом не вярвашиди да чуеш разкази на очевидци, местни жители вече старци, но още помнят зверствата на комуниститеАз съм ходил и съм видял, *** и ти

27

Хааа, ха, ха, ха, ха

преди 8 години

България с най-малко убийства с оръжие на Балканите- - - - -Ами естествено ! То в тази "държава" останахме 5 /пет/ човека ... и до като се открием, .... пък до като се убием ..... и то годината си минала .....

26

Анонимен

преди 8 години

Ееее,не може тук да сме на последното място.Досега във всички негативни хроники бяхме все на първо място и сега изведнъж-на последно.Не може така.Затова вадете оръжието и се почвайте.Има- няма два дена от както никого не са гръмнали.

25

дабеда

преди 8 години

Това е така, защото оръжието ни е кът...За сметка на това, сме на първо място по загинали от автокатастрофи, щото имаме коли!Даже Сирия не могат да ни настигнат, макар, че водят война.

24

Анонимен

преди 8 години

Ами албанците живеят още в 90-тте. Ние отдавна си изтрепахме мутрите, а оцелелите мутри си озакониха бизнеса и свалиха анцузите и се облякоха в костюми и ни управляват.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20Сладки ли са арите за пропаганда раздавани от Баце о ЦЦ??Яж че скоо ще свърши всичко. е ви беим по уличните стълбове.А на Баце ще му организират проесв стил Чаушеско в класната стая на първият чин.И после на двора до стената!

22

Генади

преди 8 години

Факт е, че по времето на соца преди 1989-та убийствата бях най-много. Освен лагерите на смъртта Белене и Скравена, където още седят костите на хиляди убити, помним и българския чадър, убийството на Георги Марков, което и направи известни в цяла европаСлед 1989-та убийствата бяха най-много при Жан Виденов, когато комунистите разпределяха червените куфарчета, помним убийствата на Луканов, Илия Павлов, Карамански, братята ИлиевиА при Станишев също много убийства, банкера Кюлев, Самоковеца, Фаик