8

Анонимен

преди 8 години

Популация която се връзва толкова лесно си заслужава да я доят и морят управляващи, обслужващи чужди интереси. Опасни били ваксините, а че сте мaлoyмни явно е напълно безопасно.

7

Анонимен

преди 8 години

Почнаха платените лекари да ни убеждават в правотата на лудия министър. Нищо й няма, ама защо тогаеа не е позволена в ЕС?

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Бай Змей, това са SANOFI. Не са Найк или Адидас. Фармацевтичните фирми са ЗВЕРОВЕ и могат да направят каквото си искат с който си искат. Техният капитал ти не можеш да си го представиш като число. С тях никой не се eбaвa и не смее да пуска ментета.

5

Анонимен

преди 8 години

Безопасна. Добре. Ама не е одобрена за внос в ЕС и това е нарушение на правилата.

4

Анонимен

преди 8 години

Боже, колко мъка има по света... Пpocт народ - слаба държава! Колко народ се върза на тая партенка. Може би защото пpocтите хора по принцип се отнасят със съмнение към ваксините.

3

Анонимен

преди 8 години

"Носи логото на производителя" - се счита за доказателство за оригинален продукт???Ами значи китайците само оригинални продукти произвеждат!Тук има толкова нарушения на всякакви закони че в друга държава да са изгърмели дузина политици и изпълнители до сега. "Дарение" - срещу "дарение" - не е ли нарушение на търговския, митническия, акцизния и кой знае още колко закони? Фалшифицирани документи, договори подписани постфактум, лъжи в парламета, нелепи и лесно опровержими обяснения...

2

Анонимен

преди 8 години

Цепнете тогава един на кърканделника Москов.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Няма ли друга държава в света, от която може да внесем ваксини ?Защо трябва да ги внасяме от вековния ни поробител и враг Турция ?Защо ходите да се лекувате при онези, които са били нашите душмани векове наред ?Каква е тази любов с Турция ?Тя е огромна държава, която не крие имперските си амбиции, а неосманизмът е основна идеология на управляващите там.Изобщо каква е тази мания през последните 25 години да ни отдалечават от историческите ни приятели и да ни побратимяват с враговете ни ?