41

Анонимен

преди 8 години

Тормозът в училище може да достигне колосални размери и да остави следа у тормозените деца за цял живот.Така,че аз подкрепям родителите на тормозеното дете.Въпреки,че точно шамарите едва ли са правилната насока,но факта,че са отишли да защитят детето си и да търсят обяснение от виновните е правилен.Никой не защитава децата ни,нито съучениците,нито учителите.Директори и учители дори се опитват да отрекат случилото се или поне да го омаловажат,за това търсете адвокат или дайте гласност на проблема

40

Анонимен

преди 8 години

Нещата са много по-дълбоки и не е вината в директорка, учителка, охрана. Някои деца са пълни и*з*р*оди и това външно изобщо не им личи. Садистично тормозят по-чувствителни и кротки деца до безкрай. И синът на едни приятели е бил тормозен, с никого не е посмял да сподели и нещата се разплетоха едва когато 10 години по-късно влезе в лудницата!

39

Анонимен

преди 8 години

тия медии само с това се занимават. НОВ ШОК, магазинер се скара на клиент... ДО КОГА, ТАКОВА КЛАНЕ? СКАНДАЛ.а, едни ученици се върнаха с куп медали по математика и информатика. Да, ама няма СКАНДАЛЛЛ, КЛАНЕЕЕ, ДО КОГА, България ЗАГИВАААА,

38

Пламен

преди 8 години

Има доста такива случки в училище. Явно е дошло време да си получат заслуженото. Престъпление и наказание. Престъпниците трябва да бъдат наказвани. Когато тези, които са отговорни за реда и законите не вършат своята работа има и други начини да бъде приведен в изпълнение закона. Най-вероятно са виновни директорката, учителките и охраната, които не са си вършили работата. Който нарушава закона, в крайна сметка Закона го настига по един или друг начин.

37

Никой

преди 8 години

Без да чета статията и коментарите , направо ми *** да ми изшия един на този на снимката и мисля, че няма да пита защо

36

Смотан

преди 8 години

До боянЕми за една минимална заплата и аз няма да се вра между шамарите. Такава ни е системата.

35

Анонимен

преди 8 години

Колко ли трябва да е понесло детето ти, за да отидеш в училището да раздаваш справедливост пред толкова свидетели!Затова не станах учител - не мога да гледам как се тероризират помежду си децата. Другите колеги си затваряха очите, дори заставаха на страната на насилника.

34

око за око

преди 8 години

Око за око, зъб за зъб! Докато останете без очи и без зъби!

33

Анонимен

преди 8 години

Историята е жалка, но не е, ама никак не е смешна!Може ли насилието да е смешно? Може ли агресията да е смешна?Какво трябва да направим? Как да върнем нормалността на хората?Къде сбъркахме?

32

Анонимен

преди 8 години

Нормални неща за българската действителност. Винаги е било така. И аз като бях ученик ме тормозеха по-големите.Имаше един ***,който мина дори приетото за "нормално",тормозене на голям ученик над малък.Имам брат който е 8 годни по-голям от мен.Един ден той просто си "поговори" с урода и тормоза престана.

31

Анонимен

преди 8 години

В това училище подобни събития са ежедневие. Моето дете учи там навремето. Вината е на директорката, г-жа Атанасова, която е много по-загрижена за визията и силиконовия си бюст в частност, отколкото за проблемите на училището и учениците. А и в последните две години жената има сериозни проблеми с алкохола. Отдавна трябваше да напусне този пост, но очевидно някой в министерството я крепи.

30

citizen

преди 8 години

Типично поведение на родителите в днешна България. Прости и ограничени хорица, а после се вайкат, че децата им станали ***. Крушата не пада по далече от дървото....

29

Коце

преди 8 години

Не е Тодорина, а Николина Атанасова и е страшна пияница. Да не говорим, че съсипа това хубаво училище.

28

До 22

преди 8 години

До ЛораИ това го има - синдромът "никой не си върши работата като хората". Сигурно има и много съвестни професионални, разбира се. Но има и друго. Агресорите заплашват "ако се оплачеш, мисли му". Явават родителите на агресорите, които не смятат, че тяхното лапе е зло, о не как смеете. Аз продължавам да смятам, че агресията извира от семейството. Колкото и добър психолог да си, ако не срещаш желание на родителите да се намесят, нещата пропадат. А заплатите наистина са демотивиращи!

27

Анонимен

преди 8 години

Невероятен шок!!!!!!!!!! ТОП НОВИНА!!!!!!!!! ТРАГЕДИЯ!!!!!!!!!!!!!!! ШОК И УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!А всъщност една смешна и дори жалка история. Голяма работа.

26

Анонимен

преди 8 години

и какво от това

25

герги

преди 8 години

До ужасен шокНапълно споделям. Някой е прекалил и си го е получил. Да спрат да се шокират и да го приемат като житейски урок. Идиотщините, които вършиш имат последствия и те те застигат, където и да си. Идват и те ошамарват и никой не може да те отърве.

24

Анонимен

преди 8 години

няма ли някое видео да гледаме, хлапетата, т.е. учениците, в днешно време много обичат да снимат и качват училищен тормоз, как така са пропуснали сега?

23

Лора

преди 8 години

До25 Учителите учат детска психология и биха могли да разберат знаците в поведението на децата, които подсказват тормоз и насилие над тях. Тяхна е ролята да научат децата, че когато имат проблеми трябва да ги споделят и да търсят решение. Само, че нито една от тези роли не се изпълнява. Случам само, че заплатите им са ниски и те съответно не се интересуват от нищо.

22

8

преди 8 години

КАТО ЧЕТА КАКВИ СА РОДНИНИТЕ НА ТОРМОЗЕНОТО МОМЧЕ,СИ ПРЕДСТАВЯМ КОЙ КОГО ТОРМОЗИ.ОТ РОДИТЕЛИ ПРОСТАЦИ СЕ СЪЗДАВАТ И ДЕЦА,И ВНУЦИ ПРОСТАЦИ.