29

до 37стига вече

преди 8 години

Абе ти български разбираш ли?Министър Д-р Москов спокойно заявява ,че вота на отново съешилите се стари дружки / кога ще им викнете "Горчивото"/ не го интересува и ти пак старата песничка "заболал за власт "Кажи нещо по -оригинално де. Аз му вярвам.Лекар си е и пак ще си бъде.Тая каша със здравеопазването при отношенията риба- рак и щука може да съсипе ентусиазма на всеки.

28

Анонимен

преди 8 години

Докторьт е заболял от болестта на МУТРАТА- ВЛАСТ НА ВСЯКАКВА ЦЕНА. Няма спасение.

27

аа

преди 8 години

моля за задължителен психопреглед и тест за наркотици на всички министри и народни представители!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

ААААААА

преди 8 години

МОСКОВ ,ВАКСИНИРАЙ СИНА И СЕБЕ СИ ПУБЛИЧНО С ТУРСКИТЕ ВАКСИНИ ,КОИТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА НОРМИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

25

е

преди 8 години

Преди година беше най-популярен,днес най-мразен министър. А това дали го интересува ?

24

Анонимен

преди 8 години

поредният интелигентен министър, който бойко борисов превърна в умалено копие на себе си.

23

Анонимен

преди 8 години

Пепи, много ти е слаба звездата ако само за толкова минимално време на власт, вече тотално загуби връзка с реалния живот.

22

Анонимен

преди 8 години

Хич да не ти пука, Пепи! Карай си БМВ-то, пий си уиски с Баце и каширай здраво, че не остана. Има няма месец, два и отиваш в небитието!

21

Спеца

преди 8 години

Тоя хубостник не го интересува здравеопазването и всичко свързано с него !Единствено се влияе от комисионните и далаверите с доставките на лекарства и медицински материали и апаратура!Не случайно партията му се оттегли от властта , но тариката налапал големия кокал ...не пуска брей!Но , то в българската политика е пълно с такива ***!

20

Анонимен

преди 8 години

Слез на Земята Москов! Стига си се заигравал с разни мутри! С какъвто се събереш, такъв ставаш. Властта покварява, някои се самозабравят. Политическа пионка е Москов, скоро ще го затрият Буда, Доган и Пеевски.

19

Анонимен

преди 8 години

Взех си комисионните от ваксините. Искате ли честното ми мнение - въобще не ме интересува

18

Анонимен

преди 8 години

Приказка за стълбата... Стана приятел на мутрата и прие най-лошите му черти.

17

Анонимен

преди 8 години

Това го знаеме - интересува те само власт. Кажи нещо по-различно че иначе омръзва да слушаме развалена снимка на ББ.

16

anonimen

преди 8 години

Ey gospodin Moakov.zashto ne si pokajesh jaltata knijka i bankovite smetki.kapitala koyto si natrupal.zashto osakatqvash nevinni deca.ti ili si sadist ili ***.kato te gledam imash dosta tikove neshto ne spokoen.....zashto

15

niki

преди 8 години

Москов прецака фирмата-вносител-монополист и ето резултата - платени *** пищят на умряло. Кеф!

14

Анонимен

преди 8 години

Арогантен и надменен ***

13

Анонимен

преди 8 години

До до 8Д-р Москов е известен и утвърден анестезилог, изключителен професионалист. И преди да влезе във властта си беше заможен човек. Едно БМВ 7ма серия не е кой знае какво за един лекар. То един таксиджия прави по 200 лв на ден, а лекарите представете си, правят повече.

12

Анонимен

преди 8 години

Тоя изобщо не става за министър, но Деформаторите го наложиха, защото бил близък с Дълбоката Рада и интимен приятел с Драгалевския суперизмамник! А сега Бат Бойко да му бере гайлето!

11

до 8

преди 8 години

Карай каквато искаш, но ти си я купил със собствени средства, а тук става въпрос за разхищение на държавни пари! Защото разни гольовци след като станат министри и депутати, след 1-2 години стават милионери! Смешно ли ти е ?!

10

Анонимен

преди 8 години

все ми е тая за тези ваксини; истината е, че истерията е измислена за да се обоснове измисленият вот на комунистите от бйе-сйе-пйе и дйе-пйе-сйе. Ялови са.