31

Анонимен

преди 8 години

До от ЮАРЕй, не ни бъркай нас с някави българи !!! Къде и какви българи е имало и има нас не ни интересува !!! Тук, по нашите земи са живяли и живеят само и единствено ТРАКИ !!! Ако някой може да докеже че у нас, по нашите земи са живяли българи, нека го докаже !!! Но до ден днешен такъв факт не е известен !!!

30

Началото на края

преди 8 години

Отиде по дяволите обръча на Доганя...

29

Кара Коч

преди 8 години

И богатите плачат

28

ааааааа

преди 8 години

А ша ми разправят,че спорта бил полезен.

27

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб Османлията Сега го видях .... за жена му де .... Не ставай смешен !!! Провери хубаво ! Тая "рускинята" луд го направи ! Та самолет ли не и купува, та остров ли, та жилища на роднините си ли, .... какво ли не беше ..... и на края каза че не иска да живее с него ??? После какво е станало, вече не знам ! Може и да се е върнал при предишната си жена, която наистина е туркиня !!!Ей, човече ??? И аз съм "ял" от парите на този !!! Добре знам кой е !!!

26

от ЮАР

преди 8 години

До ПутевИзобщо не е мит. Генетиката днес е ТОЧНА НАУКА. Четете малко съвременни статии. Тюрките са от корена на Бялата Раса, куманите, които са най-чисти тюрки са руси, рижави със сини или зелени очи. Това е оригиналната тюркска раса.

25

Анонимен

преди 8 години

Турски новини ?!!!!!!!!!

24

Тико

преди 8 години

По добре дебел, но жив - отколкото слаб, но умрял !

23

Анонимен

преди 8 години

Лека му пръст на човека. Човек незнае какво и кога ще го застигне.така ,че радвайте се на това което имате и не ламтете излишно за пари , (това не означава да спрете да се развивате), и не се ядосвайте или притеснявайте излишно(това нищо няма да промени). Живота е 1, втори шанс няма да имате.

22

VIVACOM FOREVER

преди 8 години

Що не си пиеш ракията, бе аркадаш, ами се чекнеш и умиргаш!? Ще пия едно за тебе - щеше да купуваш ВИВАКОМ по едно време, май!?

21

Путев

преди 8 години

До от ЮАРТова е некъв велик мит за турците. Тиражиран от пропагандата.Турците са си турци - такива квито са. Като Реджеп Иведик са, *** по-ниски.При султаните е имало много европейци (приели исляма). Самите султани са имали повече българска/гръцка/украинска кръв отколкото турска. Повечето им жени са от балканите и украйна. Тка че прадядото на батко ти Коч може да е бил венецианец или всякакъв друг.

20

Путев

преди 8 години

Али Реза,пое властта!

19

от ЮАР

преди 8 години

До gtfОригиналните турци (или тюрки, което е едно и също) са наистина руси, светлооки хора. Те са послдедната вълна от варвари извиращи от извора на Бялата Раса в Централна Азия. Турците в днешна Турция на 90% са потомци на жителите на Анатолия от 8 хиляди години насам и под 10% (именно светлите) са с прадеди от Централна Азия. Подобно е и в България. Централна Азия като прародина на Бялата Раса се потвърди окончателно от генетиката.

18

Анонимен

преди 8 години

Джобните му са сега пръст и червеи, а България върви напред!

17

Анонимен

преди 8 години

На 55?Добре си е поживял.......Ще си харчи парите на оня свят.

16

333

преди 8 години

до членска карта 7 Съгласен съм с теб за геополитикатаи,че Щатите имат пръст,но не може да не отбележим ,че имат бизнесначинания работещи успешно над 40 години и на-важното конкурентноспособни на европейския пазар дори,значи техните мениджъри или подтсавени лица,ако искате така да ги наречем, са много по-успешни от нашите назначени,които описах :)

15

gtf

преди 8 години

До Анонимен 13, и аз съм на мнение, че на вид не прилича на турчин. Според думите на турците, компанията е голям дарител и коректен работодател. Не е кой знае каква тайна, че в близкото минало (вероятно и сега), няколко фирми в България бяха/са собственост на "коч".

14

Членска карта №7

преди 8 години

До 333Не пресолявайте манджата! Докарал ги бил Форд и нам кой си. Геополитиката ги докара, геополитиката! Същата геополитика, която повелява в България само келнери и *** да движат икономиката! Чичо сам искаше силна Турция и си я направи. Казвам го без да подценявам труда на турците... Дисциплинирани и работливи хора. Но големите инвестиции се правят от политиците! Нищо, че ви тъпанят за Пазара, който решавал всичко.

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен #6"Банкянският коч и той тренира :)---Кочът е за разплод. А банкянският, колкото и да тренира, не става за това. Виж, за курбан става - и месо бол, и лой си има...

12

Пак Аз

преди 8 години

Преди години имаше търговска верига в България на Коч холдинг и се казваше Рамстор. Това за тези, които не са го чували. Фамилията Коч се ползва с уважение и между обикновените турци. Явно са си ги извоювали.