45

Мишо

преди 8 години

Иска му се да лапне още и още и още ......*** искам да се кандидатираш и да видиш каква нула си.

44

Анонимен

преди 8 години

Това подобие на мъж е отвратило и жена си

43

Анонимен

преди 8 години

До Българин "семейство на цивилизованите нации" Аааа НЕ госин-госпоица ТИЯ с "ценностите" си ги заври некъде на тъмно.Хора ако видите в работата ТАКЪВ - спънете го или измислете нещо - щото такива животни НЕ НИ трябват.

42

Анонимен

преди 8 години

Тоя наистина ли си мисли ТОВА - сбогом Българио !

41

Джона

преди 8 години

До Българинхахахахахахахахахахахахахахахахахахаха ХА!

40

ноби

преди 8 години

Това е болен човек. Успя от президентската институция, която има само церемониални функции, да сътвори такива бели, че няма да ги оправим с години. ЗА нула време го намрази цяла България и псувните и клетвите го стигнаха

39

Анонимен

преди 8 години

***. По недостоен президент не сме имали.

38

Анонимен

преди 8 години

До Българин То пък едно семеиство . Чуждо по език ,вяра и дух . В такова семеиство обикновенно ролятя на чуждият е слуга и ратай. ***. Пък и като му гледам ценностите ,п-д-растия, , едно_олови бракове ,дву_лови ,тр_по-ови ,инц_сто ,. Велики постижения на англосаксонкото семийство .Велики и уродливи .Като президента .Пък и голямо постижение . първият президент ,мохамеданин.

37

Анонимен

преди 8 години

"На Плевнелиев му е твърде рано да мисли..."...Така е!За това трябват знания,умения и опит,а не комсомолски ентусиазъм!..."...да постигнем "чиста и свята република"!Резултатът е почти постигнат- БГ е "изчистена"- без никаква икономика и без половината от населението!От 9 останахме 4,5 млн!Какво да очакваме от такива като него,влезли и във властта с привилегиите на "мама и тати"?Та без привилегии тях не само във ВУЗ,но и в средното училище не ги приемаха!!!Престъпна политическа П.АПЛАЧ!

36

Анонимен

преди 8 години

Този неадвекватен ***,кой му каза,че втори път пък ще стане президент.С идиощините си едва не докара дипломатически скандали с други страни,говори небивалици напред назад.Нито едно твърдо решение не направи.

35

Анонимен

преди 8 години

Със или без кампания, на този човек трябва да му бъде ясно, че втори мандат няма да има!

34

Анонимен

преди 8 години

Най-голямата излагация лично за мен беше посрещането на Джон Кери - излезе му на крака на паважа пред президенството. Голям срам.

33

Анонимен

преди 8 години

плевнелиев, не е рано завтори мандат. Късно е, чадо, твърде късно.

32

Седнал

преди 8 години

да плюе по Путин, не си види пропадналата държава с още по- пропадналото население. Ми да!

31

Педро Педросян

преди 8 години

Искам да гласувам за този мъж

30

Анонимен

преди 8 години

oscar

29

Анонимен

преди 8 години

Изключително слаб президент, чудя се как изобщо се е справил в биснеса или това му в измислена автобиография. Неадекватен, с лоша преценка за политическите събития в кракткосрочен план, въведе ни в редица дипломатически скандали, обвързан с олигархичните интереси на кръга Капитал, буквално участва в свалянето на законно правителство подкрепяйки протестите на "красивите и умните" финансирани от КТБ и хамериканското посолство, назначи маса некомпетентни хора в служебните правителства, пълна нула.

28

вай

преди 8 години

Огромно недоразумение. Човек без никаква дейност, без мисъл и идея ,без логика и без роля-това е той. Дали го съзнава ,дали се срамува? Кой знае. Но втори път-никога народът няма да се подлъже.

27

!

преди 8 години

втори мандат за "президентът", който ходи на инструктаж в централата на един от мониполистите ... не, благодаря

26

Психиатър

преди 8 години

СТРАНДЖАТА, Имаш ли някакви психически заболявания? Ако не си бил на специалист, моля те, посети психиатър в най-кратки срокове. Нещата при теб прогресират с плашещи темпове и скоро може да нараниш себе си или някой близък.