97

Анонимен

преди 8 години

Явно Москов НАИСТИНА прави реформа и мъти водата на фарма-мафията щом така организирано и злобно непрестанно бива нападан. Иначе аз мога да назова над 10 мои познати и приятели, които ходят или си водят роднините в Турция на лечение, защото тук няма условия. Цяла Южна България пазарува лекарства от Турция и Македония, защото са в пъти по-евтини и не по-малко качествени, но сега, виждате ли, ваксините са от Турция са проблемни. НЕ, не са проблемни. Проблема е, че едни хора губят милиони от това.

96

Анонимен

преди 8 години

"Москов обясни, че ваксините срещу Хепатит Б "Еувакс" нямат разрешение за употреба у нас. По думите му, проверката на прокуратурата е била съсредоточена именно върху този тип ваксини." Е на човека ми се е искало да е така ама тези от прокуратурата взе, че видели че и другата дарена ваксина няма разрешение за употреба България. Та сега се налага лъже че едната е произведена във Франция ама е пакетирана в Турция.Според мен много вероятно е намесено КГБ и ДС против Москов.Мммммда.

95

Shopp™

преди 8 години

Но ако изчакате ден-два, ще ви излезе много по-евтино. Щото левът вече е 50 рубли и върви нагоре.

94

Shopp™

преди 8 години

Ваксината е направена да мори русофили. Не се ваксинирайте с тези ваксини, купувайте си руски ваксини, от "Берьозка".

93

Анонимен

преди 8 години

То според здравното министерство внесената от Турция противохепатитна ваксина "Еувакс" е абсолютно безопасна .Заявено на 21 дек 2015. Интересно защитаващите Москов ,ще си направите ли от тази ваксина ???

92

Анонимен

преди 8 години

Москов ??? 100 000 деца са това бе ! Срам нямаш ли ???

91

Shopp™

преди 8 години

До Анонимен Естествено, че ще почине. И добре е направил, да не ти продължава болните гени, еваларка! Още веднъж, ваксинацията може да е задължителна, но ако писмено се откажете, никой няма да ви боде. Но тогава с право ще ви треснат една хубава глоба за мракобесие.

90

Анонимен

преди 8 години

До ShoppМоля не се изказвайте неподготвен, имунизационният календар е задължителен в България, за разлика от почти всички западни държави, с изключчение мисля на Италия, на Изток положението е друго.... Ако не сте разбрали това е далавера за милиони...Първородният ми син почина от точно такава задължителна ваксина - никой никъде не го отчете...А патолога написа "експертиза", от която излизаше че детето не се е раждало...

89

Анонимен

преди 8 години

Москов нали си принципен?Или не си?А комисионните кой взе?

88

Анонимен

преди 8 години

Престанете с глупостите !Като член на ЕС, България е ДЛЪЖНА да внася продукти /независима какви, особено пък здравни/, САМО И ЕДИНСТВЕНО ОДОБРЕНИ ОТ ЕС !!!!! Турция в случая не е страна членка на съюза, т.е. продуктите и са със задължителен контрол ! И тъй като Агенцията по лекарствените средства не е дала такова разрешение, това значи че МИНИСТЪРА е нарушил закона с вноса на забранен продукт ! А още по-лошо е че го е допуснал за употреба без разрешението на здравните власти ! ОСТАВКА - СЪД !!!

87

Shopp™

преди 8 години

До АнонименИ като питаш бебето дали иска да го боцкаш, и то сигурно ти посочва и марката на ваксината, която желае, нали?-----------------А ти питал ли си бебетата дали искат да ги защитаваш и да зимаш решения вместо тях? И какъв ценз имаш, за да даваш мнения по медицински въпроси от такъв характер? Ти лично изследвал ли си ваксината дали е добра?

86

Анонимен

преди 8 години

До Shopp116Не те обиждам, а те окачествявам. Според писаното от теб.

85

Анонимен

преди 8 години

До Shopp 115 И като питаш бебето дали иска да го боцкаш, и то сигурно ти посочва и марката на ваксината, която желае, нали?

84

Shopp™

преди 8 години

До АнонименИ ако обичаш, без обиди. Виждам, че си редовен ***, знаеш как да избегнеш филтъра за нецензурни думи, следователно си от платените путинисти.

83

Shopp™

преди 8 години

До АнонименКойто пита възрастните, той пита и децата.

82

Анонимен

преди 8 години

До Shopp 112Ти на ид и от ли се правиш? Говорим за ДЕТСКИ ваксини, ако не си разбрал! Кой пита децата дали искат или не искат да се ваксинират , бе *** ло ум ник?

81

Анонимен

преди 8 години

До 2013Не говорете глупости !!! Всяко едно лекарствено средство внесено в страната , трябва да има сертификат /разрешение за внос/ от Агенцията по лекарствата !!! Едва след издаване на такова разрешение лекарството може да влезе на територията на страната ! Митницата е за това !!! Ако стоката е влязла без разрешение, то виновните лица следва да понесат санкции предвидени в закона и на Митниците и на Здравното министерство !!! Иначе всики може да ни изтрови за 3 дни !!!!

80

Shopp™

преди 8 години

До Анонимен Не е заължителен, никой не може да те боде без твое съгласие. Щом не искаш ваксина, отказваш се писмено и оди мри. Е, и глоба ше си платиш, задето разнасяш зарази.

79

Анонимен

преди 8 години

До 2013Френската фирма няма за какво да протестира тъй като турците не подават ваксината под тяхно име. Турската фирма си е поставила името - MEFARA. Но министъра твърди че ваксината е произведена в Леон и само е пакетирана в Турция. Това не е вярно това си е турска ваксина с една френска компонента.Така че не е ОРИГИНАЛ а МЕНТЕ на френската. Пентаксим не е марка а това че ваксината е петвалентна. Френската ваксина е SANOFI PASTEUR SA. Та си е точно "уиски" и "уиски" на цар Киро.

78

Анонимен

преди 8 години

До Shopp 108Като стана министър, ще го направя задължително! А ти тогава ще ходиш да се боцкаш в САЩ!