11

123

преди 8 години

Факт ,че Тодор не е бил убит ,но гнусните *** непрестанно това повтарят и нито следствие от побой ,защото побой е нямало .Той е нападнал.той е бил с бокс ,те са му го взели .Вижда се майка му до него и дори един от братята при свличането му на земята .

10

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ БЯХ НАПАДНАТА ОТ *** ПРЕД ДОМА СИ- КВ.МЛАДОСТ СОФИЯ.ВЗЕ МИ ЧАНТАТА.САМИТЕ ПОЛИЦАИ МЕ ПОСЪВЕТВАХА ДА НОСЯ БОКС ИЛИ НОЖ КАТО СЕ ПРИБИРАМ ПО ТЪМНО. СТРИКТНО СПАЗВАМ ТАЗИ ПРЕПОРЪКА.

9

Анонимен

преди 8 години

Мършояди-журналисти!!!

8

Елемаг

преди 8 години

Мечът е проводник на духът на един самурай.Ако си добър по душа и войн и меча ще ти е добър.С бокса е същото,то като не си войн, а си ексремент обществен и с бокс няма да направиш нищо.Истинския войн може и с голи ръце или с една вилица да е смъртоносен.А воини поне малко ставаха в казармата.А казарма няма.За това всяко *** в БМВ-то или Ауди-то си имат боксове палки и каквото се сетите.За какво са и ,като не могат и един пирон да забият?

7

ha ha

преди 8 години

До 6, ами както виждаш и бокса не е фактор, както в случая. Така, че носенето му и липсата на сиво вещество се обезсмисля.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Носят боксове, защото са ***!!!Надяват се по този начин да направят впечетление на някоя кордела и да топнат чушката!!!Това е жалката истина, защото *** не са в състояние да водят нормален разговор и така да забият някоя мадама, смятат , че с келешлък и с мутренски изпълнение е по -лесно!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

до 6 Аз също не вярвам, но не нося бокс и не наранявам никого. И никой не ме е бил.

4

Анонимен

преди 8 години

Почести за келешаслязъл да бие пешеходцидържавата си е наредврачани не сте добре

3

Анонимен

преди 8 години

"Не бива да позволяваме повече насилие във Враца и проблемите да се решават само с юмруци и убийства на млади хора", категорични са те."Всеки един от нас носи бокс", категорични са те.

2

Анонимен

преди 8 години

интересно кой и защо е разрешил погребението, при положение, че резултати от аутопсията не са готови и още не са открили причината за смъртта. Това не е ли идеален начин да се провали делото за убийството му всъщност

1

Анонимен

преди 8 години

Ееее, журналистите прекалявате. Оставете хората да си погребат детето . Изчакайте да излязат седебните експертизи и показанията на всички свидетели и коментирайте делото. От този цирк в момента никой не печели. Нито семейството, нито обществото, нито справедливостта..