17

Анонимен

преди 8 години

до 16 Тео, разочароваш!"Кой от нас е по-големият ***" И тук иронията, че смятам и мен и баща ми за хубави хора не я усети?????А те имах за мъдър проницателен младеж!

16

Анонимен

преди 8 години

до 16Тео, веднага ми кажи къде се самосъжалявам? Бързо!

15

Анонимен

преди 8 години

Тео, сега ще ти кажа едно- баща ми не ме е възпитал! Просто съм взел неговия характер...без биенето. Но не го и мразя- въпреки, че ме е бил много. Той ми е баща. Говоря по темата- първите 7- 12 години ако бяха фактор, то тогава и аз да биех децата си, както ме биеше моя баща. Разбра ли сега защо не съм съгласен с тоя писал темата, Нинджо?

14

Тео

преди 8 години

Още по-лошо ... имате ниска оценка както за себе си, така и за баща си. "Кой от нас е по-големия ***". Съветвам ви да се концентрирате върху нещата, в които сте добър и ви правят удоволствие. Всеки човек има достойнства, но вие се самосъжелявате - живота е твърде кратък, за да го изразходваме в глупости. Животът е тук и сега, а не вчера. Човек си прави изводите и продължава напред. Пожелавам ви го искрено. Сайонара и успех! Аз бях до тук!

13

Тео

преди 8 години

Грешката е моя.Очевидно не съм се изразил правилно,или по-точно не съм разбрал какво имате в предвид.В първия пост пишете,че баща ви ви е биел,във втория ви е пребивал.Явно вече сте взели живота си в ръце и зависи от Вас дали ще простите или не,ако има какво да се прощава.И аз съм бил хлапе,и аз съм правил глупости,и мене са ме пердашили за щяло и нещяло.Но НИКОГА няма да нарека баща си ***. Пак казвам, информацията е оскъдна, но ако нямаме уважение към по-възрастните от нас за къде сме?

12

Анонимен

преди 8 години

от 12 И аз говоря точно по темата, Тео. Много сте ***, г-не!

11

Анонимен

преди 8 години

до ТеоБаща ми който ме е пребивал от бой като малък, ме е възпитал? Тео, вие сте олиго.френ!

10

Анонимен

преди 8 години

Не го слушайте този пуснете си "Красная Кабала" в тубата.. Масово хората в момента са Гейове , Наркомани , шизофреници , алхохолици.. или Извращенци .. тези хора създават подобно поколение болни хора.. .. Навремето за такива е имало Инквизиция , Сталин ..

9

Teo

преди 8 години

До Анонимен'Баща ми ме биеше за щяло и нещяло като малък.Той не пиеше!Сега аз пия доста ,а не мога да посегна на децата си каквото и да направят.Кой е по-големият *** от двамата ни?'На този въпрос е много трудно да се отговори,но от оскъдните факти,които сте задали,клоня по-големия *** да сте ВИЕ!Поради две причини-използвате нета за кошче за душевни отпадъци и второ използвате неприемливи епитети за човека,който ви е възпитал. Или се абонирайте за в-к Лична драма или бъдете мъж!

8

Анонимен

преди 8 години

vbox7/play:5364f116

7

Анонимен

преди 8 години

Баща ми ме биеше за щяло и нещяло като малък. Той не пиеше! Сега аз пия доста , а не мога да посегна на децата си каквото и да направят. Кой е по-големият *** от двамата ни?

6

Анонимен

преди 8 години

Добринов, плямпаш пълни глупости- като дете съм тормозен много от баща ми, бит съм зловещо и сега като съм вече на години никога не съм се замесвал в събирания на улицата където разни от.репки скандират за мъст, и искат някой в гроба. Не се събирам с хора които си търсят емоциите на площада. Гледам си живота, ям си, пия си, гледам си жената и не ме намесвай сред тия агхресивните! Аз там нямам място.

5

земетресение

преди 8 години

Защото се губи почва под крака и започва да ври главата,за съжаление ...

4

Анонимен

преди 8 години

Въпроса е страх ли ги е сайтовете да коментират истинските новини, или им се заповядва отгоре да не пишат за тях - както виждаме става и в този случай. Обща тема, която бяга от действителността.

3

тв

преди 8 години

1.семейство 2.роднини и съседи 3.училище 4.общество от там започва всичко!

2

Kолега -психолог

преди 8 години

Бла , бла , бла , 4 години ги четох тия общи приказки и никъде няма решение на проблема

1

Анонимен

преди 8 години

Едно време даскалите ни биеха като правим бели и станахме хора.Сега даскала няма право даже да му повиши тон на кандидат-терориста......ми кво друго да очакваме да стане като пораснат?