100

Анонимен

преди 8 години

Значи лекарския екип не е установил насилие, а само сексуален акт и голямо количество алкохол.Айде, преди да слагате казана с катрана и перушината, първо помислете- ами ако е отишла доброволно, накъркала се е, правила каквото правила и понеже родителите й я видели пияна, се оправдала, че е изнасилена. Освен това не е била девствена, кой знае колко пъти си го е слагала с дъртия педофил.И запомнете -16 годишните ученички не ходят случайно с възрастни мъже по хотелски стаи, а са наясно какво търсят и какво ще им се случи.

99

Анонимен

преди 8 години

А защо не кажете, че всички кметове са такива, щом някаква принадлежност е виновна!? А този е хем кмет, хем прокурор! Що не кажете, че всички прокурори са педофили? То и аз познавам един гей, който има кавказка овчарка. Това значи ли, че Бойко е подарил на Путин куче - гей и самият той е гей?

98

123

преди 8 години

Може и да го е направил, НО... може и да е нареждане !!! Не може да говорите по принцип, не познавайки човека (аз също НЕ го познавам), и съдейки по журналистически статийки. Припомнете си, как "даде фира" Строс-Кан (предишния шеф на МВФ), защото го натопиха, че бил изнасилил камериерка...после се оказа ЛЪЖА, ама...след дъжд - качулка!Класическа очерняща схема - "мъж, изнасилил жена", а още по-брутално, ако е ..непълнолетна. После ходи обяснявай, че... нямаш сестра!

97

Анонимен

преди 8 години

Най-малкото първо се доказва вина, после се наказва виновния.Така поне пише в НК. А спешната и добре организирана реакция говори по-скоро за предварително направен капан, в който се е хванал (невинно или виновно, после ще се разбере) Евстатиев.Принципно 16 годишни ученички не ходят случайно по хотелските стаи.

96

Анонимен

преди 8 години

Сценарий за нова версия на филма "Маргарит и Маргарита" в ролята на Назимов - Иван Евстатиев.

95

Анонимен

преди 8 години

Шамара е от родителите и! И на вас да ви се прибере пияно и /автоцензура/, и вие ще го натупате!Пък де да ви знам наклонностите!

94

разочарован

преди 8 години

Всеки ден какви ли не чудеса стават.Пънво предизвикаме пожар и след това се втурваме да гасим.Навярнов такъ голям град като Стрелча на не може да не им е направило впечатление а и на местната полиция Този човек преди като кмет а и след това да ползва и поддържа срещу заплащане 11 стаи от местен хотел.На оперативните работници и служителите от регистратурата каква информация са подавали за регистрираните гости на хотела.Навярно човека е ползвал стаите за харем или за публичен дом за кво друго.

93

Анонимен

преди 8 години

До 113 "Защо ми намирисва, че този е намесен и в убийството на сестрите Белнейски?"Не.Този има достатъчно пари,да си плаща на малките к..ви.

92

Анонимен

преди 8 години

Наказва се под 14 г. Толкова ли е трудно да отворите НК и да прочетете.

91

Анонимен

преди 8 години

300 грама алкохол е много и за възрастен мъж а за дете момиче не ми самисли

90

.......

преди 8 години

Войводски градове ....хванете го закарайте го в балкана и го вържете за някое дърво ........да видим животните дали ще му простят !

89

Анонимен

преди 8 години

До Гешо Добре си го обяснил.Сега ако обясниш как едно "дете" е било мъртво пияно,цена няма да имаш.

88

Анонимен

преди 8 години

За доброволен секс със 16 годишна не се носи наказателна отговорност.А тя е отишла доброволно, освен това доброволно се е напила.Ако не беше пияна, никой нямаше да разбере, както най-вероятно и друг път е правила.

87

Анонимен

преди 8 години

Защо ми намирисва, че този е намесен и в убийството на сестрите Белнейски?

86

Анонимен

преди 8 години

Бившият кмет на Стрелча призна, че е правил секс с 16-годишната ученичка, която по-рано го обвини в изнасилване. По думите на Иван Евстатиев обаче това се е случило напълно доброволно от нейна страна, съобщи Нова телевизия.По-рано експертиза установи наличие на негова биологичен материал по нея. Освен това в кръвта на момичето е открито наличие на алкохол. По информация на Нова телевизия става дума за 300 грама алкохол.

85

Анонимен

преди 8 години

Българин с Ромски корени или Българеещ ром/българизиран ром

84

Анонимен

преди 8 години

разбира се секс с лице под 18 години се наказва от закона, но по различен начин се наказав секс с малолетн и секс с непълнолетен.....

83

Скърбящ по БГ

преди 8 години

Такива неща се случват,когато избират мутри и имдуци - роми

82

възмутен

преди 8 години

ДОкога ще се прави цензура на коментарите ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАТИЧНОТО.

81

Анонимен

преди 8 години

Айде стига бе, малката п*ла сама е отишла при дядката, той сигурно и друг път я е гнявил, само дето този път й е изпуснал пиенето от контрол, да не би пък да е била девствена и той да я е изнасилил, ако беше така щяха да кажат.