34

Анонимен

преди 8 години

15-годишна започва връзка с 28-годишен мъж, който е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство. Всичко завършва зле, както може и да се очаква, а виновникът май не е само един.Четейки подобни новини се чувствам все по-лош човек, понеже се чудя да съжалявам ли жертвата или не...

33

sfasf

преди 8 години

До ИцоЛесно е да съдиш Ицо!Не всички имат възможности и борбеност!Дънов беше казал ,че ако знаем причините ,които карат хората да вършат постъпките си,няма да ги съдим,а съжалим.Е и тоя убавец ,вероятно е ял ритници цял живот,включително и като малък и за това е станал агресивно ***.

32

1

преди 8 години

Това момиче не е добре. Търсило си е неприятностите! Дано оживее и поумнеие!

31

Ицо

преди 8 години

Селяните защо са дали на 15 годишната им дъщеря да излиза с 28 годишен дилър? Тя защо го е пожелала? Възпитание? Липсва? Ами това е нагледен пример - не ти пука за детето ти , получаваш това.

30

пич

преди 8 години

Сексуален контакт с малолетна + опит за убийство по особено жесток начин. Извергът има мотив, а и е заплашвал жертвата и семейството й - доживотен затвор за всяко едно от двете провинения.Само да не се окаже и тук някаква още по-*** история, както напоследък се случва в престъпленията от хулиганско-битов хараткер. Вече няма да се учудя на нищо.

29

Бо

преди 8 години

Направо Цацаров да праща ВКП, че прокурорите у Пеуник току виж пак се омацали.

28

nanana

преди 8 години

"Той е едно много добро момче, ама явно е бил пиян, затова го е направил. Алкохолът вероятно е причината", 28-годишният мъж е от Радомир и е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство.Наи-милия човек който познавам!

27

Анонимен

преди 8 години

Няма съдебна система в България.

26

Крум

преди 8 години

И на всеки просещ да не се дава просто (безразборно), а според потребата му, за да не би пак същият да проси. Който пък не върши това да се конфискува [имотът му].

25

Анонимен

преди 8 години

"Той има връзки навсякъде, а ние сме обикновени хора. Едничко ни е детенцето", каза бабата ...---Те това е демокрацията и пазарната икономика ....

24

Крум

преди 8 години

И наистина погибел произлезе от това".А като чу това, той [Крум] свика всички българи, и заповяда, като законоположи:Ако някой обвини (набеди) някого, предварително да се не слуша, но вързан да се разпита. И ако се намери, че той е бедил и лъгал, да се убие.Нито се допуща да се дава на крадящия храна. И ако някой се осмели на това, да се конфискува [имотът му]. И на крадящия да се строшат свирките [на краката].А всичките лозя да се изкоренят - заповяда.

23

Крум

преди 8 години

"Същите българи унищожили аварите. Попита Крем (Крум) аварските пленници: "От какво, мислите, че загина началникът (архонтът) ви и всичкият народ?" И те отговорили: "От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото, като се умножи виното, всички станаха пияници; после - от подкупничеството; после - от търговията, защото всички като станаха търговци, взаимно се мамеха..

22

Анна

преди 8 години

Пуснете го бе,за какво да стои зад решетките....ама следващият път да е вашата дъщеря,да ви видя тогава!

21

Анонимен

преди 8 години

той я е гонил ,той я е наръгал ....а сега някои коментиращи изкарват момичето виновно?????много ясно личи че тя не е желаела да има отношения с престъпника .Нормалните хора приемат отказ-но този както си личи от досието му не е нормален..

20

bros

преди 8 години

Пеуник напомни за себе си...Дискриминация спрямо маймуните в зоопарка е, че около Пеуник няма огради...

19

7909

преди 8 години

Tя на 15, той на 28, ми то само до тук си е за затвор за педофилия

18

De Georgio

преди 8 години

До *** Други управляваха до вчера и бе същото. Следствие, прокуратура и съд в България са корумпирани, закони писани от адвокати в полза на извършителите на престъпления. Оказа се и братята от Враца, които убиха Тодор са добри момчета, а жертвата е виновен. Толкова е сбъркано всичко. Сега ще излезе, че момичето се е похлъзнало в снега и се е набучило на ръждив пирон, а Радослав е извикал линейка и е оказал първа помощ. Най-благородният съд в света ще издаде оправдателна присъда. бас държа!

17

Анонимен

преди 8 години

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ====Представяте ли си?

16

Анонимен

преди 8 години

Не знам какво харесват и какво не, но тоя трябва да лежи като за убийство, за да се даде ясен пример за останалите като него. Уви имам чувството, че ще го управдаят. 12 прибодни рани. Тоя е психопат. Има ли значение дали е бил пиян или не.

15

анонимен

преди 8 години

15 годишна и 30 годишен наркоман и затворник това момиче не знае ли че единственатозадача е уроците и образованието сега ще си извади поуката и тя и баба и самоуроци и просвещение в другия случай сълзи и кръв